Les blaves cauen amb el cap alt contra les segones de la competició

Les igualadines van tenir opcions de puntuar fins els darrers instants

Dimecres, 13 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El CF Igualada va donar la cara a Badalona contra un dels equips més potents de la categoria. Ara, l'equip ja pensa en refer-se i guanyar a casa contra l'Europa, un dels seus rivals a la zona mitja-baixa.

L'equip de Jordi Torres va caure per 3 a 1 contra el Seagull de Badalona i acabava així unes jornades duríssimes de 'Tourmalet', és a dir, el tram de calendari contra els millors equips de la competició. El CF Igualada va firmar un partit molt estimable, jugant de tu a tu contra les segones classficades, i va tenir opcions de puntuar fins als darrers minuts, quan les locals van poder sentenciar a la contra.

Una fotografia del partit anterior de les blaves, contra el BarçaLes anoienques van encetar el matx amb una pressió alta que ha dificultat la sortida de pilota rival. Les jugadores de Jordi Torres estaven molt ordenades i van frustrar durant bona part de la primera meitat les escomeses del Seagull. No obstant, els darrers minuts de la primera meitat van ser decisius, ja que en dues jugades per banda, les locals van posar el marcador 2-0. Es complicava el duel amb aquest resultat al descans.

Tornades a la gespa, l'Igualada va fer-ho tot per seguir viu dins del partit. La responsable va ser en bona part la portera Noelia amb amb grans intervencions de Noelia i, és clar, el gol de Marina a falta de 20 minuts pel final que va obrir les portes a la proesa. El resultat era ajustat i s'hauria pogut empatar si se'ls hagués xiulat un possible penal, però l'arbitratge no ho va considerar. Al minut 88, amb les blaves bolcades a l'atac, les badalonines van marcar el tercer i definitiu gol.