Les blaves posen contra les cordes al Terrassa, però acaben perdent

L’Igualada va tenir opcions de marcar en el darrer sospir de partit

Dimecres, 18 novembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El Terrassa va treure rèdit de les jugades d'estratègia per agafar avantatge a la segona part. La pròxima jornada, l'equip de Marta Cubí s'haurà de refer a Riudoms, contra un dels conjunts que ha pujat enguany.

Partit d'infortuni a les Comes, on les igualadines van perdre per 2 a 3, després de 90 minuts molt disputats. Ambdós conjunts arribaven a la cinquena jornada de lliga amb molt bones sensacions de joc i resultat. Tant les igualadines com les terrassenques volien consolidar les seves dinàmiques positives i es trobaven a Les Comes per poder fer un salt important a la classificació.

Una terrassenca intenta avançar davant de dues blaves FOTO: Marc DomingoPerò l'inici de partit no va ser l'esperat. No es va poder imposar cap control al joc i les segones jugades sempre eren guanyades per les visitants. Les jugadores de Cubí es trobaven molt incòmodes sobre el terreny de joc i no podien desenvolupar el seu estil. Tot i les imprecisions, les anoienques van tenir l'opció d'avançar-se al marcador, i Marina no ho va desaprofitar per fer l'un a zero. S'arribava al descans amb un triomf parcial.

En el segon temps, el guió es va capgirar. Hi havia domini blau, però a partir de les jugades d'estratègia, el Terrassa va capgirar el resultat, posant-se 1-3. A partir d'aquell moment, es va entrar en una situació on la sort i l'encert van donar l'esquena a les igualadines, que tenien dificultats per trenar jugades . Al minut 90, les blaves van retallar distàncies, mitjançant Blanco, i van tenir l'opció d'empatar al temps d'afegit, però una jugadora terrassenca, ho va evitar sota pals.