El CB Igualada s'imposa al Llucmajor de Mallorca

Amb aquesta victòria (83-71) els igualadins es mantenen al segon lloc de la Lliga EBA

Dilluns, 20 desembre 2021. 16:14. Redacció AnoiaDiari.

El Monbus Club Bàsquet Igualada va vèncer dissabte a les Comes als mallorquins de l'AEA Solidària Llucmajor en un partit molt complicat, que finalment es va decantar a la banda dels igualadins, que es mantenen a la segona posició de la classificació, amb vuit victòries i tres derrotes.

Els igualadins van dominar els dos primers quarts, arribant amb divuit punts d'avantatge al descans (42-24). A la represa, els mallorquins van prémer l'accelerador i van posar sobre les cordes als igualadins, aconseguint igualar el partit i arribant a posar-se un punt per davant al marcador a l'inici del quart i darrer temps. Els igualadins van saber aguantar la pressió i, gràcies a l'encert en tir, van acabar imposant-se per dotze punts de diferència (83-71).

L'Igualada suma una nova victòria, la vuitena, amb què es manté a la segona posició de la lliga EBA, superat pel CB l'Hospitalet, líder amb deu victòries i només una derrota.