El CF Igualada allisa al Sant Pere Pescador amb una exhibició ofensiva

L’equip anoienc és tercer i es rescabala de la darrera derrota

Dimecres, 16 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Partit rodó per als interessos anoiencs i golejada a les Comes, amb un 'hat-trick' de Jana. Les anoienques es ressituen a la zona alta de Primera Nacional i aquesta setmana s'enfrontaran al Mallorca Toppfotball.

Les blaves van retrobar-se amb la victòria, en un enfrontament on van ser molt efectives (5-1). Rebien a les Comes, un equip molt perillós al contracop, que podia dificultar molt les coses a les locals. Però sabedores d'aquest fet, les jugadores de Cubí van sortir molt endollades. Aplicarien el seu joc i es desfarien d'un rival que no va tenir opció a la gespa.

Una de les accions de les blaves, en un partit còmodeL'equip igualadí va dominar el joc, i al minut 19, Salanova avançava el conjunt blau en el marcador. Les visitants, van intentar empatar el duel, però no ho van aconseguir. I just abans del descans, Jana feia el segon gol. A la represa, les anoienques van sortir amb la mateixa gana i això es va reflectir en el resultat. Jana va ser capaç de batre la portera rival en dues ocasions més, feia un 'hat-trick' i posava el 4 a 0. El partit estava sentenciat, però després d'un penal, el Sant Pere Pescador va retallar distàncies. Encara que finalment, Marina feia el cinquè i definitiu gol. Amb aquesta victòria, les blaves sumen deu punts i es mantenen a la zona alta de la classificació. La setmana vinent, visitaran el Mallorca Toppfotball.