El CF Igualada s'enduu els punts de Salou

U.D. Salou 0 - CF Igualada 2

Diumenge, 24 gener 2010. 18:30. Redacció AnoiaDiari.
Bon partit de les noies de Santi Ramos que van aconseguir una victòria treballada en la seva visita al club tarragoní. L'Igualada, conscient del què s'hi jugava, va sortir des del primer minut amb empenta i ordre i sense donar opcions a les locals. Malgrat això, la primera part va ser de domini de l'Igualada però amb contraatacs perillosos per part del Salou. Una falta a la Marina al minut 16 que va significar la tarja groga a la jugadora del Salou, la va xutar la Mireia obligant a la portera a desviar-la a córner. Era el primer avís de l'Igualada...

L'igualadina Janet roba una pilota per la banda dreta

El segon avís va arribar en una altra falta que la Carola va xutar molt bé al minut 22, i quan passaven 3 minuts de la mitja hora de partit, una pilota llarga de la defensa la recull la Sara que s'interna fins la línia de fons, es gira, veu la Marina desmarcada, li passa i la Marina s'endinsa a l'àrea i bat la portera del Salou. Era el 0-1.

L'Igualada va fer mèrits per anar-se'n al descans amb més avantatge. Una pilota al pal de la Sara i dues ocasions consecutives de la Marina i la Carola un parell de minuts abans de la mitja part podrien haver ampliat el marcador.

La segona part va estar dominada amb més intensitat encara per l'Igualada. La defensa avançada va impedir que la davantera que el Salou deixava en punta toqués pilota i havent de construir des del darrere, les locals tenien molts problemes.

En canvi, l'Igualada va disposar d'un munt d'ocasions que no acabaven al fons de la xarxa i que inquietaven a tècnics i afició que veien just el resultat. No va ser fins al 82 que la Sara va recuperar un fora de banda que havia tret el Salou, va veure la Marina en punta i li va penjar la pilota perquè encarés porteria pel mig i aconseguís el 0-2 definitiu.

Amb aquest resultat i l'ajuda d'alguns dels resultats dels seus rivals, l'Igualada se situa a la desena posició de la taula.

Proper partit

Dissabte que ve a les 6 de la tarda a Les Comes, l'Igualada rep la Muntanyesa. Un partit tant important com difícil per l'Igualada que necessitarà el suport de tota l'afició.

C.F. Igualada: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Janet Mendoza (Sara 73'), Yaiza Moratilla, Maria Sayavera (defensa), Carola Monrabà (Jessica 60'), Maria Solé, Mireia Toldrà (centre del camp), Sara Bergadà (Clara Casares 60'), Jessica Pablos (Mar Jorba 33'), Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Laura Queraltó

U.D. Salou: Desirée, Anna de Manuel, Andrea Ruiz, Anna Ruiz, Andrea López, Claudia, Lilian, Judit, Aida, Ariadna, Anna García. Suplents: Aida, Diana, Nicole, Cindy, Belen. Entrenador: José Medina.

Àrbitre Josep M. Calero. Va ensenyar tarja groga a les jugadores 16 i 17 del Salou i a la Janet de l'Igualada.