El CF Igualada guanya per primera vegada el Torneig d'Històrics femení

La jugadora igualadina Marina Salanova, màxima golejadora, va ser escollida MVP del torneig

Dilluns, 5 setembre 2022. 11:12. Redacció AnoiaDiari.

Les igualadines van vèncer amb claredat al Sant Cugat a la final del torneig amb un hat-trick de Marina Salanova, als minuts 13, 24 i 36 de la primera part. L'altre gol igualadí el va fer Marcet, al minut 6 de partit. A la represa, amb el marcador a favor, les jugadores de l'Igualada han controlat el partit, que no han vist perillar en cap moment. El Sant Cugat ha fet el gol de l'honor amb un xut de Carmen, al minut 64.

Les igualadines van vèncer amb claredat al Sant Cugat a la final del torneig amb un hat-trick de Marina Salanova, als minuts 13, 24 i 36 de la primera part. Marcet ha fet pujar el quart gol igualadí poc abans del descans. A la represa, amb el marcador a favor, les jugadores de l'Igualada han controlat el partit, que no han vist perillar en cap moment. El Sant Cugat ha fet el gol de l'honor amb un xut de Carmen, al minut 64.

Amb aquesta victòria el CF Igualada ha aixecat per primera vegada la copa del Torneig d'Històrics. La veterana jugadora igualadina també es va endur els trofeus a la màxima golejadora i a la MVP de la competició.

Fitxa tècnica

1- Sant Cugat FC: Irune, Mar (Cristina Pinós), Elisabet (Judit), Cris, Berta (Carlota), Carmen, Kiki, Feliu, Ari (Luciana), Laura, Rachelle.

4 – CF Igualada: Puig, Esther (Gallego), Elena (Floren), Marta, Paula (Jana), Bernadí (Gina), Marina, Laia (Ros), Miriam, Marcet (Leire), Laura.

Gols: 0-1, Marcet (6'), 0-2, Marina (13'), 0-3, Marina (24'), 0-4, Marina (36'), 1-4, Carlota (72').