El CF Igualada inicia la pretemporada amb "bones sensacions"

2-2 contra el juvenil del Nàstic de Tarragona, que milita a la Divisó d’Honor

Dilluns, 6 agost 2018. 11:30. Redacció AnoiaDiari.

Empat a dos gols en el primer partit de pretemporada dels blaus, disputat aquest passat dissabte a Tarragona, contra el juvenil de Divisió d'Honor del Nàstic de Tarragona. malhrat les baixes destacades del conjunt igualadí, el seu eentrenador, Moha, va assenyalar al final del matx sortir-ne amb "bones sensacions".

L'onze inicial igualadí a Tarragona

Goran va avançar els igualadins des després d’una gran jugada col·lectiva. Amb el 0-1 es va arribar a la mitja part, tot i que Omar hauria pogut fer el 0 a 2 abans del descans. A la segona part, Pedro va posar el 0 a 2 en la primera oportunitat dels igualadins. A la recta final, un Nàstic juvenil més rodat i amb menys cansament va retallar distàncies fins a aconseguir l’empat. Joan Nin a deu minuts pel final va posar l’1 a 2 i Aleix Ruiz a la sortida d’un córner i amb un fort xut des de la frontal va posar el 2 a 2 definitiu.

El CF Igualada disputarà aquest dimecres (19:30 h) a Les Comes en el segon partit de pretemporada. El rival, el Santboià, de la tercera divisió.