El CF Igualada rescata un punt en el seu debut

L’àrbitre va ser condescendent amb el Valls en perdonar una expulsió clara

Dimecres, 6 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els jugadors de Carlos López van saber empatar un 0 a 2, amb el suport del públic congregat al camp de les Comes. Els anoiencs van començar coixos després d'un gol força matiner del Valls.

La pinya dels igualadins en celebrar l'empatEl CF Igualada debutava a la lliga a casa, en la tornada de la Primera Catalana a les Comes. Després d'una pretemporada, on l'equip dirigit per Carlos López, havia transmès bones sensacions, el conjunt blau, rebia al Valls. Els visitants, també venien de jugar a Tercera Divisió, així que es preveia un duel molt igualat. Tot i engegar amb moltes ganes, l'inici va ser el pitjor possible. L'enfrontament va començar amb un malentès a la defensa blava que va portar al primer gol dels vallencs.

Amb l'equip tocat, el Valls podrIa haver augmentat les diferències en el marcador, però la presència de Romans i la capacitat defensiva dels locals, ho va evitar. Els visitants van plantejar un partit molt dur, amb moltes interrupcions i constants faltes. Així va ser com al minut 28, l'àrbitre va perdonar una expulsió, per doble groga, al Valls.

Només començar la represa, els visitants van fer el segon gol. L'Igualada va reaccionar amb l'entrada de Franco i Juanpi. Primer, Joel va transformar un penal. I al cap de cinc minuts, Juanpi enganxava una pilota morta, a la frontal, per igualar el partit, al minut 70. Quedaven vint minuts per intentar aconseguir el triomf. Tot i la persistència dels locals, el resultat no es va moure més i el partit va acabar amb l'empat a dos. Diumenge vinent, l'equip viatja fins a Castelldefels, per disputar la segona jornada de lliga, davant el Vista Alegre.