Derrota de l'Ateneu davant l'Anoia

Ateneu Igualadí 1 - 4 Anoia

Dimarts, 28 setembre 2021. 18:05. Redacció AnoiaDiari.

L'Ateneu encarava la segona jornada amb ganes de sumar els primers 3 punts de la temporada, però va ser un partit d'alt i baixos constant dels dos equips, en general el més regular va ser l'Anoia. Els de Pep Galan van tenir les seves oportunitats que no van saber aprofitar i els visitants, van saber jugar les seves cartes, van aprofitar les ocasions i van dominar el partit.

QUIM PELFORT BORREGA

L'Anoia va començar molt fort el partit i va posar-se amb 2 gols d'avantatge en els 10 minuts inicials. Van seguir atacant fins que l'Ateneu va despertar i va començar a dominar la possessió de la pilota, a tenir ocasions clares, però no acabava de marcar el gol, fins que al minut 35 Gerard Garriga, després d'una bona jugada va retallar distàncies. La primera part va acabar sense gaires més fets destacables, amb l'Ateneu dominant el partit.

A mesura que els minuts de la segona part passaven l'Ateneu es va anar desinflant, l'Anoia va tornar a dominar el partit i en 10 minuts, després de 2 errors defensius dels arlequinats van posar-se 1-4 al marcador i quan falten 20 minuts deixaven sentenciat el partit. Els locals, els últims minuts van començar a centrar pilotes i a atacar però sense gaire resultat. L'Ateneu va intentar fins al final del partit retallar distàncies, però l'Anoia va fer un partit molt consistent en defensa. La segona part va acabar així, amb uns enfadats i amb els altres contents, però amb un bon partit de futbol vist.

L'Ateneu jugarà la setmana que ve a fora contra el Masquefa, amb la intenció de sumar els primers punts de la temporada.

ATENEU IGUALADI, S.E.F.A: Abel Caceres, Pol Soriano, Roc Vidal, Ramon Verdes, Raimon Quílez(Arnau Mensa, 45’), Gerard Garriga(Joshua Rubio, 45’), Daniel Sanchis, Ibrahem Maaroufi, Adrián Vázquez, Marc Lopez, David Sanchis.

ANOIA, C.E.A: Joel Muot, Cristian Torroglosa(Alex Fabregat, 50’), Cristian Barea, Xavier Salgado(Eduard Marchena, 65’), Hadri Koma(Carlos Andres Gomez, 45’), Mohammed Belfarma, Alex Muñoz(Bekaie Koma, 45’), Jordan Joel Vaca, Soufian El Ouahabi, Javier Triguero, Marc Cuerva.

TARGUETES: Cristian Barea(23’), Jordan Joel Vaca(30’) Ibrahem Maaroufi(43’), Hadri Koma(47’), Marc Cuerva(55’), Raimon Quílez(55’), David Sanchis(55’), Ramon Verdes(65’), Marc Cuerva(90’), Carlos Andres Gomez(90’).

GOLS: Marc Cuerva(0-1, 7’), Marc Cuerva(0-2, 10’), Gerard Garriga(1-2, 35’), Jordan Joel Vaca(1-3, 65’), Carlos Andres Gomez(1-4, 75’).