PUBLICITAT

Desena victòria consecutiva de les noies del CFI

C.E. LLERONA, 0 – C.F. IGUALADA, 5

Dilluns, 15 desembre 2008. 14:45. Redacció AnoiaDiari.
En un dels camps més reduïts que es poden trobar, les noies de Santi i Manolo Ramos van golejar un equip local que no va portar mai perill a la porteria igualadina. Podeu veure més imatges a la pàgina web de l'equip.

Imatge del partit

L’Elena va ser qui va obrir el marcador quan només es portaven 3 minuts de joc rematant de cap un dels molts córners de que va disposar l’Igualada. Amb el marcador a favor tant aviat, l’Igualada es va dedicar a tocar, dominar el centre del camp, jugar la pilota i no deixar cap opció a les locals que només es van defensar tirant pilotes fora.

Les dimensions del camp feien difícil l’obertura d’espais, però en una jugada per la banda, l’Ariadna aconseguia el 2-0 quan encara no s’havia jugat el primer quart d’hora.

I abans d’acabar la primera part, la Carola, molt activa al mig del camp, va aconseguir el tercer gol de l’Igualada d’un xut creuat.

Tres pals, un travesser i un penalti que va aturar la portera van evitar que el resultat al descans fos més abultat.

La segona part va començar com la primera: marcant de seguida. Una escapada per la banda esquerra de l’Ariadna va acabar amb un fort xut al fons de la xarxa que feia pujar el 4-0 al marcador. En aquest període els tècnics van fer debutar la Carla, que s’incorporava de nou a les files de l’Igualada.

L’Igualada continuava dominant el joc en totes les línies, però el Llerona va avançar la defensa i els constants fores de joc de les davanteres de l’Igualada van impedir que s’aconseguissin més gols.

De totes maneres, al minut 23 la Diana encara aconseguiria el cinquè i definitiu en una jugada a l’interior de l’àrea gran.

Van jugar: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Carlota Gassó, Mar Lasa, Maria Sayavera, (defensa), Mireia Mas, Carola Monrabà, Èlia Sallés, Mireia Toldrà (centre del camp) Sara Bergadà, Carla Corbella, Mar Jorba, Diana Pérez, Ariadna Ramos, (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Manolo Ramos.

Proper partit

El Femení de l’Igualada s’enfrontarà diumenge a les 12 del migdia a Les Comes al Montornès, cuer de la categoria