TORNAR
PUBLICITAT

Estudiants d'arquitectura ideen un futur centre d'esports de la Pobla de Claramunt

Les propostes es poden veure en una emostra a la Sala Municipal d’Exposicions

esports
Dilluns, 16 desembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des d'aquest diumenge i fins al 28 de desembre, es pot veure a la Sala Municipal d'Exposicions de La Pobla de Claramunt, la mostra "Urbanitat i natura", que recull les propostes realitzades per dotze estudiants de quart i cinquè de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya per a la creació d'un centre d'esports a la zona esportiva de la Pobla de Claramunt.

PUBLICITAT

Els i les alumnes que han participat en la iniciativa són: Agustí Amor, Víctor Barba, Andrea Barrera, Raúl Cernuda, Isabella Costa, Anna Freixas, Alberto Hernández, Álex López, Albert Pou, Marta Navas, Pau Vilanova i Miriam Wittbusch, coordinats pel professor Joan Curós, amb la col·laboració dels professors Marta Adroer i Carles Jaén, del departament de Tecnologia de la universitat, la primera en l'àmbit de la tecnologia i el segon en l'àmbit d'estructures.

El regidor d'Urbanisme, Frederic Marí, destaca el "model d'èxit d'una col·laboració, que va iniciar l'anterior Consistori, entre l'Ajuntament i la Universitat" i agraeix "al professorat i a l'alumnat que hagin escollit la Pobla de Claramunt per un treball arquitectònic de qualitat que ha de beneficiar les dues parts".

Les propostes que s'han presentat són molt diverses i tenen un denominador comú que és intentar reduir al màxim l'impacte visual de l'equipament i optimitzar la seva integració en el context urbà. Tal com explica el regidor d'Urbanisme en la presentació "no són uns projectes executius que permetin a l'Ajuntament iniciar la construcció del centre esportiu sinó que són una pluja d'idees i punts de vista que ajudaran a centrar un tema llargament discutit en els ambients esportius del municipi, i donaran camins i facilitaran la posada en pràctica d'un futur projecte" ha explicat Marí.

L'horari de visites serà de dimarts a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. L'exposició l'organitzen l'Ajuntament i el Taller d'Arquitectura i Projecte TAP PTE-E de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.