L'Events CB Igualada cau a la pista del Manresa i es queda sense opcions d'ascens

Manresa CBF 58 - 53 Events CB Igualada

Dimecres, 27 abril 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Les igualadines van perdre per cinc punts a la pista del Motor Munich Cadí Manresa CBF (58-53) en un partit molt disputat i emocionant. Una derrota que les deixa sense opcions matemàtiques de pujar de categoria.

El partit va ser molt igualat. El primer parcial va acabar 14-13 i es va arribar al descans amb un curt avantatge per als locals, 31-29. Aquesta tònica va continuar a la represa, amb un 44-42 a la finalització del tercer període. El quart temps va ser molt emocionant, amb opcions de victòria per als dos conjunts, però es va decantar cap a les manresanes.

A través de les xarxes, el tècnic igualadí, Sergi Alamillo, va manifestar que va ser un "partit difícil de jugar emocionalment. Sense opcions d'ascens" i va criticar que"no hi hagués jornada unificada quan t'hi jugues tant i l'equip de sempre (pot canviar partits quan vol) pugui especular amb el nostre resultat". A manca d'un partit, que disputaran aquest dissabte a Cerdanyola, Alamillo ha reconegut que "hem fet una temporada per emmarcar! Orgullosos de l'equip!"

Precisament el CBF Cerdanyola es va proclamar campió de la Copa Catalunya Femenina, a manca d'una jornada per tancar la segona fase de la competició. Conjuntament amb el CB Grup Barna A disputaran la fase d'ascens a la lliga Femenina 2.

Anotació Events CB Igualada SFA: M. Blanco (-), C. Carner (12), M. Pujolreu (10), J. Lamolla (2), J. Claramunt (0), A. Gayoso (4), L. Vancells (0), M. Cuni (20), A. Fontanet (0), A. Pineda (5).

Parcials: 14-13, 17-16 (31-29), 13-13 (44-42), 14-11 (58-53).