L’Events Igualada cau a la pista del Manresa, un dels rivals més forts de la competició

Les igualadines van perdre per un contundent 74-38

Dilluns, 19 desembre 2022. 19:45. Redacció AnoiaDiari.

L’Events Club Bàsquet Igualada va perdre diumenge per un contundent 84-38 a la pista del Manresa CBF, un dels aspirants a aconseguir l’ascens de categoria.

Les igualadines van començar dominant el joc, amb intensitat i amb encert en el tir. Les manresanes van evitar que l’Igualada s’avancés al marcador gràcies a tres triples consecutius. El primer període va finalitzar amb 15-12.

Al segon parcial, el Manresa va imposar el seu joc i la seva superioritat en alçada, escampant-se al lluminós amb un parcial de 21-9 que feia pujar el 36-21 al descans.

A la represa, les locals van contenir la reacció de les igualadines i amb un parcial de 21-13 en aquest tercer període situaven el 57-34 al marcador, amb què s’iniciava el quart i darrer temps, que va ser de clar domini local. Al final, amb un parcial de 17-4, el resultat va ser clarament a favor de les manresanes: 74-38.

L’Events Igualada se situa en onzè lloc a la classificació de la Fase prèvia de la Copa Catalunya, amb quatre victòries i set derrotes.

El pròxim partir serà el 14 de gener, a les Comes, contra l’Intersport Olaria Samà Vilanova, quartes a la classificació.

Events CB Igualada: C.Brunet (4), A.Fontanet (6), M.Enrich (5), C.Carner (6), J.Fuertes (1) -cinc inicial-, M.Blanco (9), È.Compte (7), N.Puente, P.Iglesias, J.Mas, A.Vila, L.Vancells.

Parcials: 15-12, 21-9 (36-21), 21-13 (57-34), 17-4 (74-38)