L'Events Igualada cau a la segona pròrroga davant el Safa Claror

Events C.B. Igualada 70 - 79 Bàsquet Safa Claror A

Dimarts, 7 febrer 2023. 08:24. Redacció AnoiaDiari.

Diumenge passat l'Events Igualada s'enfrontava al Bàsquet Safa Claror A en un duel d'equips de la part baixa de la classificació de la Copa Catalunya. Les barcelonines eren penúltimes. El matx es va decantar a favor de les visitants a la segona pròrroga del partit.

El primer període va ser molt igualat, amb bon encert de tir a banda i banda de la pista, però les locals es van avançar (15-10) gràcies al joc ràpid i de transició. El segon quart va estar marcat per les defenses, amb un parcial de 14-13 que va situar el 34-28 al descans.

A la represa les igualadines van sortir disposades a sentenciar el partit, desplegant un joc dinàmic en estàtic i un bon treball defensiu. Les locals es van situar amb deu punts d'avantatge, que les visitants van retallar. Parcial de 13-13 i sis punts a favor de les igualadines a l'inici del quart període, que va tenir dues cares: la primera, amb domini de les locals, que es van posar dotze punts per davant; la segona, a favor de les barcelonines que, en un final molt emocionant, van aconseguir empatar el marcador (59-59) i forçar la pròrroga.

La primera pròrroga va ser un calc del quart període: bona sortida de les igualadines, que agafen cinc punts de distància, i recuperació de les visitants. A la segona pròrroga, les jugadores del Safa van sortir amb més força que les igualadines, que havien deixat escapar la victòria en dues ocasions, i de seguida es van escapar al marcador, fins al 70-79 amb què s'acabaria el partit.

L'Events Igualada se situa en onzena posició de catorze equips, amb sis victòries i nou derrotes. Diumenge, a les sis de la tarda. Les igualadines visiten la pista del TGN Bàsquet A, vuitenes a la classificació.

Events Igualada: C.Brunet (8), M.Blanco (13), M.Enrich (10), J. Fuertes (4), C.Carner (11) –cinc inicial–. L.Vancells (9), A.Fontanet (10), J.Mas (3), N.Puente, P.Guasch (2), A.Vila.