L'Events Igualada enceta la segona volta amb una important victòria a Granollers

C.B. Granollers 43 - 58 Events C. B. Igualada

Dilluns, 30 gener 2023. 17:25. Redacció AnoiaDiari.

Un instant del partit entre el Granollers i l'Events Igualada (Foto: C.B. Igualada)Després de tancar la primera volta amb una derrota a la pista del C. B. Roser, líders de la classificació, l'Events C. B. Igualada ha canviat la línia amb una victòria, a la jornada que obre la segona volta, a la pista del C. B. Granollers per un clar 43-58. Amb aquesta victòria les igualadines pugen dos llocs a la classificació situant-se en desena posició.

El partit no va començar bé per a les igualadines, que veien com les locals s'avançaven amb un parcial de 15-5, amb un bon encert en els tirs de tres punts, que contrastava amb la baixa intensitat defensiva de les d'Igualada. Les blaves, però, van reaccionar i van aconseguir tancar el primer quart amb 15-13 al marcador. Les igualadines, a partir d'aquí, van anar de menys a més. Al segon quart les jugadores de l'Events Igualada van pujar en defensa i van posar-se al davant al marcador. Una posició que ja no abandonarien fins al final del partit. Amb un parcial de 10-17 al segon període es va arribar amb 25-30 al marcador a la mitja part.

Al tercer quart les igualadines van haver de superar la lluita de les locals, que no donaven el matx per perdut. El tercer període va acabar amb un parcial de 10-12 a favor de les visitants. El quart i darrer temps va començar amb set punts a favor de l'Igualada (35-42), un avantatge que van saber gestionar i, fins i tot, ampliar, amb un parcial de 8-16 que pujava el 43-58 al final. En aquest partit va debutar la junior Noa Manzano amb el primer equip.

Amb aquesta victòria, l'Events C. B. Igualada escala dos llocs a la classificació de la Copa Catalunya Femenina i se situa en desena posició, amb sis victòries i vuit derrotes. Aquest diumenge, a les 17:30 h, l'Igualada s'enfronta al Bàsquet Sada Claror A, tretzenes a la taula.

Events C. B. Igualada: C.Brunet (5), M.Blanco (5), M.Enrich (4), J. Mas (3), C.Carner (9) –cinc inicial– L.Vancells (8), N.Puente (10), A.Fontanet (11), J.Fuertes (3), N.Manzano.