Un gran Ateneu cau derrotat a Masquefa

Malgrat dominar el partit, els igualadins van perdre 4-2 i continuen en zona de descens

Dijous, 5 desembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Ateneu d'Alberto García va buscar la victòria davant el Masquefa, i no ho va poder aconseguir, ja que va perdre 4-2. Un resultat enganyós, ja que l'Ateneu va dominar el partit en tot moment.

QUIM PELFORT BORREGA

El partit va començar bastant igualat, els dos equips volien la possessió de la pilota, però la dominava l'Ateneu, les ocasions també les tenien els igualadins, ja que van estavellar una pilota al pal.

Al minut 25, Cèsar, porter de l'Ateneu, va errar una passada i això va provocar l'1-0.

Tot i el gol, l'Ateneu va seguir dominant el partit, però una altra errada de l'Ateneu va suposar el 2-0, a l'altra banda, Christian porter del Masquefa, també va cometre una errada i Jordi Castellano va escurçar distàncies.

La segona part va començar amb una altra pilota al pal de l'Ateneu. El Masquefa també va començar fort, però Adria Domènech va posar un centre perfecte i Jordi Castellano va firmar el seu doblet amb el genoll, 2-2, partit igualat.

Des d'aquell instant, semblava que el partit acabaria igual, però a falta d'un quart d'hora, el Masquefa va posar una gran bola a l'àrea i Ramon no va perdonar, el tercer del Masquefa i el tercer de Ramon. Els visitants no es van saber refer del cop i això va suposar el 4t gol dels masquefins, gol d'Aitor.

Amb això i algun xut de l'Ateneu es va finalitzar el partit.

L'Ateneu segueix a la zona de descens, però només a 2 punts de la salvació, d'aquí a 15 dies l'Ateneu rebrà el 4t classificat a casa, el Ribes.

MASQUEFA, F.C.,A: Luque, Ortiz, Ventura (Sarubes, 68’), Rebollo, Merchan (Benet, 63’), Dominguez, Requena (Lampreava, 78’), Vigueras (Rodriguez, 68’), Marti, Requena (Pidelaserra, 81’).

ATENEU IGUALADI, S.E.F.,A: Peña, Escriu, Domenech, Moreno, Ureña, Rubio, El Ouahabi, Pol ( El Aggari, 78’), Castellano, Aguilera, Sanchís.

TARGETES: Sanchís (46’), Vigueras (57’), García (62’), Ventura (62’), Dominguez (67’), Castellano (76’), Lampreave (80’) i Marti (82’).

GOLS: Requena (1-0, 25’), Requena (2-0, 36’), Castellano (2-1, 41’), Castellano (2-2, 58’), Requena (3-2, 75’) i Lampreave (4-2, 84’).

ÀRBITRE: EL KHADIRI MELHAOUI, ALI (Baix Llobregat)

DIVISIÓ I JORNADA: Tercera Catalana, Grup 12, Jornada 13