L'Igualada deixa escapar la victòria als darrers instants contra el Júpiter

Un penal molt discutible va permetre que els locals empatessin

Dilluns, 10 setembre 2018. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Els homes de Moha el Yagoubi van veure com volaven dos punts dels tres que ja tenien pràcticament al sac. L'Igualada va portar la batuta del matx, però els locals es van espavilar i van tenir la sort de cara en els darrers compassos.

Els futbolistes del CF Igualada es van quedar amb la mel als llavis contra el Júpiter. Els blaus s'havien avançat amb un gol de Martí Just a la segona part però 'Coro' de penal a dos minuts pel final (1-1). La primera part va ser de clar color visitant. Gerard Llobet i Martí Just van tenir les dues ocasions més clares per poder avançar al CF Igualada al marcador. Tot i així el resultat no es va moure.

Una instantània de la primera part a la VernedaA la segona part, el Júpiter va fer un pas endavant i va incomodar més als blaus, que emperò, van avançar-se a l'equador de la segona part. Va ser un gol nascut d'una recuperació dels visitants a tres quarts de camp, i tot i que Carlos Simón no va poder retallar al defensa, la pilota arribava a Martí Just que no va perdonar i marcava el seu segon gol a la lliga.

La missió aleshores era controlar els atacs del barcelonins. I aquí va entrat en joc l'àrbitre Piña Bautista, que assenyalava penal unes mans totalment involuntàries de Bernat. 'Coro' va enganyar a Albert per fer l' 1 a 1 al 88. Un empat que deixa a l'Igualada invicte, amb dos empats contra dos dels gallets de la categoria. La pròxima cita serà a Les Comes, contra l'Almacelles.