L'Igualada empata a casa amb el líder

Els blaus anaven guanyant per 2 a 0 al minut 84

Dimarts, 4 desembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El Viladecans, que encapçala la classificació de Primera Catalana, es va escapar viu de Les Comes (2-2). Els homes de Moha, malgrat tenir la victòria a tocar, van badar en els darrers compassos i els visitants ho van aprofitar.

Un partit gairebé excel·lent dels blaus es va tancar en fals. Rebien a Les Comes a un líder molt sòlid com era la UD Viladecans. Un equip que any rere any està situat a la part alta de la classificació. Tot i així, els igualadins volien refermar la victòria de la jornada anterior i des dels primers minuts van arraconar als visitants, amb una proposta futbolística més ofensiva, però sense aconseguir arribades clares. Fins al minut 11, quan després d'una gran jugada col·lectiva, Simón obria el marcador.

Un dels defensors visitants, en una jugada a la segona part, davant la pressió igualadinaEl líder va seguir sense voler arriscar massa i cercava les segones jugades amb pilotes àrees. No hi va haver cap novetat fins a la segona part. Aleshores, els visitants van avançar les seves línies de pressió. Això dificultava la sortida de pilota, però beneficiava els contracops locals. El partit es començava a trencar. Els blaus van disposar de clares ocasions per a fer el segon. En un d'aquests contracops, al minut 78, després d'una gran jugada de tot l'equip, Franco assistia a Martí per fer el 2-0.

Tot semblava de cara, però no s'havia acabat l'enfrontament, ja que al minut 84, després d'una falta lateral guanyaven la segona jugada i retallaven distàncies. Per postres, al minut 90, en una altra falta llunyana, els visitants empataven el partit. Un punt final que deixa les coses molt semblants a la taula. L'equip suma 24 punts.