L'Igualada Femení HCP perd a la pista del Bigues i Riells, rival directe a la Lliga catalana

Les igualadines van perdre 4-3 en un fatídic final de partit

Dilluns, 11 octubre 2021. 12:58. Redacció AnoiaDiari.

Derrota del primer equip de l'Igualada Femení HCP en un partit disputat dissabte passat al vespre a la pista del Bigues i Riels, un dels rivals directes de les igualadines en la lluita pel títol de la Lliga Catalana. Les igualadines buscaven una victòria per conolidar el lideratge a la competició, però tot i que el partit va ser molt igualat i l'Igualada va manar al marcador pràcticament durant tot el partit, finalment les vallesanes van endur-se el partit amb un 4-3.

Després d'una primera part sense gols, al cap de tres minuts de la represa la igualadina Carla Claramunt va obrir el marcador. Quatre minuts després, Aina Serra establia l'empat. Les igualadines s'avançarien per partida doble amb gols d'Aida mas i, novament, de Carla Claramunt. El marge no va durar gaire temps, ja que Daniela Cañadó escuraria la distància. Precisament, Cañado veuria la targeta blava poc després de marcar. Les igualadines no van aprofitar la superioritat numèrica ni la falta directa per tornar a avançar-se al marcador. No tan sols no van desmarcar-se sinó que van veure com les locals empataven i donaven la volta al marcador amb dos gols de Marles Rubio i Maria Igualada, que feien pujar el 4-3 definitiu. Les igualadines van intentar desesperadament empatar el matx, acabant amb jugadores de pista i sense portera.

Les igualadines van trobar a faltar l'encert davant porteria de la màxima golejadora de l'equip, que estava sancionada per acumulació de targetes blaves.

Les jugadores entrenades per Carles Marín tindran ara una jornada de descans, quan miraran de reüll el partit que disputaran el Voltregà i el Bigues i Riells, principals rivals de les igualadines a la Lliga catalana.

La pròxima cita serà el dimarts 19 d'octubre, justament conra el CP Voltregà, un matx que el club considera "determinant" per decidir la classificació final de cara a la dispiuta de la Final a quatre.

Derrota per la mínima i "in extremis" del 2a Catalana davant un Alpicat molt reforçat

L'equip igualadí de Segona Catalana va fer un partit notable aquest diumenge a Les Comes tot i perdre per 3-4 davant l'HC Alpicat, equip que va venir a Igualada reforçat amb cinc jugadores del Nacional Catalana, i que només va poder superar la resistència de les igualadines en el darrer minut de joc. Gran joc i actitud de les locals, que van merèixer un millor resultat. Després de tres jornades disputades, el conjunt de Segona Catalana de l'Igualada Femení HCP suma un punt.