L'Igualada FHCP salva un punt als darrers minuts

Empat a tres amb el Bigues i Riells a les Comes

Dilluns, 4 maig 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.

Les anoienques només van poder salvar un punt en un matx presidit per la igualtat en tots els aspectes, també en els penals. Les jugadores van estar acompanyades per 80 persones a les grades. Abans del partit, les jugadores es van fer la foto amb la cinta de cabell de la Fundació Anna Vives en senyal de reconeixement per la seva tasca en els seus 25 anys de trajectòria

Un punt molt treballat que podrien haver estat tres. Contra el Bigues i Riells, en una nova jornada de l'OK Lliga Femenina, les igualadines van sortir amb molta força, sense especular i amb ganes de dominar el partit. Les visitants van gaudir de la primera ocasió clara, però. Al minut 3, l'àrbitre assenyalava penal contra l'Igualada per una falta dins l'àrea. La Vanesa Garcia errava el llançament i l'empat a zero es mantenia al marcador. Les locals buscaven les possessions llargues però les pèrdues de bola donaven aire a les visitants, que llançaven perilloses contres. Malgrat les nombroses ocasions per ambdues parts, no va ser fins a 6 minuts pel descans quan un xut d'Elba Garreta el punxava Raquel Bernadas per despistar la portera i posar el primer gol del partit (1-0).

Un partit de poder a poder a les ComesLa represa va encetar-se amb un altre penal contra l'Igualada. Aquest cop sí, Marta Borràs posava l'empat al marcador (1-1). La segona part va ser una successió de gols, amb Judit Baldris que poc després posava altre cop a les locals per davant anotant un gol. A nou minuts del final, el Bigues empatava el partit amb una contra que rematava Marta Borràs. A manca de cinc minuts del final, les visitants es posaven per davant en desviar Laia Pera un xut exterior (2-3). A dos minuts del final l'àrbitre assenyalava penal favorable a l'Igualada. Tot i l'error de Laura Salvador, el col·legiat va assenyalar retenció i en el segon llançament Raquel Bernadas sí que va transformar la pena màxima. Amb aquest resultat, les posicions i les diferències entre ambdós equips es mantenen intactes: les anoienques en vuitena posicó i el Bigues en novena.