L'Igualada HC comença amb mal peu la segona volta

GEIEG 3 - Proinosa Igualada 1

Diumenge, 24 gener 2010. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
El Proinosa Igualada no ha pogut vèncer a Girona en el primer partit de la 2a volta de l'OK Lliga. Els arlequinats han perdut per 3-1 davant un GEIEG que s'ha avançat en el marcador al min.8, i només han pogut fer el gol de l'honor a 4 minuts pel final, per mitjà de Formatjé. Res a veure, doncs, amb el resultat de la primera volta a Les Comes. Els igualadins han desaprofitat una ocasió molt bona per escalar posicions a la classificació general, i ara es mantenen en la 11a posició amb 19 punts.

Classificació 16a jornada OK Lliga / elsesports.cat

Resultats 16a jornada OK Lliga / elsesports.cat

L'Igualada no ha pogut repetir el triomf de la 1a volta a Les Comes

Després de tancar la primera volta de l'OK Lliga amb una contundent victòria a Lleida, el Proinosa Igualada HC ha començat amb mal peu la segona, perdent per 3 a 1 a Girona, davant el GEIEG. Els arlequinats no han aconseguit avançar-se en el marcador ni imposar un ritme ràpid i directe, i han estat els gironins els qui s'han emportat els tres punts.

L'Igualada marxava al descans amb 1-0, després que els gironins obrissin el marcador al min. 8. Busquets havia estavellat la pilota al travesser en els primers minuts, però els jugadors de Joan Carles no aconseguien batre la porteria de Roger Fernández. Un equip molt més competitiu que el que va trobar l’Igualada a la primera volta.

Els igualadins ho provaven a la represa tampoc sense encert. La situació es complicava a manca de vuit minuts per acabar, quan Farrés establia el 2-0 (min 17), i la remuntada es feia gairebé impossible tres minuts més tard arribava el 3-0. L'únic gol dels arlequinats seria obra de Formatjé (3-1,min. 22), precisament format al GEIEG i exjugador del 1er equip.

La continuació de la ratxa positiva dels gironins, entrenats per Israel Humbert, ha fet que l'IHC desaprofités una ocasió molt bona per escalar a la taula, ja que de guanyar hagués superat al Blanes i l'Alcoi. No s'ha pogut repetir l'únic precedent a Girona, la temporada 2000-2001 quan l'IHC va véncer per 4-7, ni el matx de la 1a volta d'aquesta a Les Comes, on els jugadors de Joan Carles van guanyar clarament per 5-1.

El tècnic igualadí ha lamentat la derrota, perquè malgrat ser una pista difícil els arlequinats no han aconseguit avançar-se en el marcador ni imposar un ritme ràpid i directe, a més de criticar alguna decisió arbitral com un penal no xiulat a Torné. Joan Carles, en declaracions a Ràdio Igualada, ha destacat el 2-0 com a punt d’inflexió negatiu del partit, que ha evitat la remuntada. Tot i això, el tècnic igualadí ha destacat que 'cal seguir amb el bon hoquei perquè les victòries aniran arribant'.

Ara la competició s'atura, en motiu de la celebració de l'OK Stars de Barcelona el proper dissabte 30 de gener, amb la presència de Formatjé a la conferència vermella. El 5 de febrer l'Igualada rebrà el CP Vilanova a Les Comes.

GEiEG 3 (1/2) R.Fernàndez, Eloi, Pujadas (1), Casadevall (1) i Cruz (1), equip inicial. Garcia i Farrés (1).

PROINOSA IHC 1 (0/1) Balagué, Formatjé (1), Navarro, Torner i Busquets, equip inicial, Creus, Edu i Baliu. Raja i A. Lòpez.

GOLS: 1-0 Pujadas (m 8.15). SEGONA PART. 2-0 Farrés (m 17), 3-0 Cruz (m 20), 3-1 Formatjé FD (m 22).

Fitxa: Bloc IHC