L’Igualada HC manté les opcions fins al final però perd a Riazor

Liceo 5- IHC 2

Diumenge, 26 febrer 2012. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
L’IHC es va desplaçar fins a Riazor el dissabte per enfrontar-se contra un rival sempre complicat, el Liceo . Malgrat el bon partit que van fer els arlequinats, dos gols seguits dels locals en els darrers minuts de partit van esvair totes les opcions que els homes d’Ivan Sanz tenien per endur-se la victòria cap a Igualada.

Foto de Jordi Planas

Durant la primera part, els arlequinats van desenvolupar un joc magnífic i Ton Baliu, cada vegada més determinant dins l’equip, va obrir el marcador durant els primers minuts de partit. Tot i que l’Igalada va tenir opcions per allargar diferències, el Liceo va aconseguir empatar amb un gol d’Eduard Lamas. L’empat es va mantenir 10 minuts ja que Toni Pérez va aconseguir posar l’equip local per davant del marcador. De res van servir les oportunitats que van tenir els arlequinats, que van marxar a la mitja part perdent per un gol de diferència.

La segona part va començar molt competitiva, la possibilitat d’un gol era constant en les dues porteries però durant els primers 18 minuts de partit, el marcador es va mantenir estàtic. En dos minuts, el Liceo va aconseguir fer dos gols, un fet que va deixar fora de joc els igualadins que veien com el partit se’ls complicava.

To i així, el 4 a 1 no va enfonsar els ànims dels igualadins, que pocs segons més tard van aconseguir escurçar distàncies amb un gol d’Edu Fernández. A partir d’aquí, els visitants es van llençar a l’atac i el Liceo va aprofitar per sentenciar el partit en una contra que Lamas va convertir en gol.

LICEO 5 (2/3) Melian, J. Lamas, E. Lamas (2), J.Bargalló i Barreiros, equip inicial. Pascual, Miras (1), T. Pèrez (2).

IGUALADA HC 2 (1/1) R. Fernàndez, Formatjé, Baliu (12), Navarro i Edu (1), equip inicial. Pelicano, Rocasalbas. Larios i Garreta.

GOLS: 0-1 Ton Baliu (m 4.56), 1-1 E. Lamas (m 6), 2-1 Perez (m 16). SEGONA PART. 3-1 Perez (m 18), 4-1 Miras (m 19.43), 4-2 Edu (m 20.23), 5-2 E. Lamas (m 24).

INCIDÈNCIES: L’IHC ha tingut l’absència de Dani Rodriguez que s’ha hagut de quedar a Catalunya per un problema familiar. En el seu lloc ha entrat a la convocatòria el jove del planter Nil Garreta. L’IHC ha acabat el partit amb només 7 faltes d’equip i el Liceo, com ja ha quedat dit, amb 10. L’expedició igualadina torna a casa aquest diumenge a 2/4 d’11 del matí.