PUBLICITAT

L'Igualada no treu rèdit del seu bon joc contra el San Cristóbal

Dilluns, 1 març 2021. 09:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus continuen sense trobar el camí de la victòria i van caure per 1 a 0 a Terrassa, al camp del San Cristóbal. Els locals van aconseguir el seu únic gol en una jugada dubtosa, quan mancaven pocs minuts per al descans.

El guió de les darreres jornades es va repetir. Els igualadinistes van fer un gran partit a Terrassa, però van caure per la mínima. Es preveia ja un partit dur, el que enfrontaria als blaus contra un equip que no coneixia la derrota al seu camp a la temporada actual. Les dimensions del camp i l'estil de joc dels locals, eren un altre hàndicap per als jugadors de Carlos López. L'Igualada va respondre amb joc, però sense èxit de cara a la porteria.

Ja a la primera jugada de partit, Sergio no arribaria a controlar per poc una pilota dins de l'àrea que el deixava sol davant del porter. Cap dels dos equips dominaria el joc i intercanviarien ocasions sense gaire perill. Contreras també va fer una gran jugada per la banda, però en definir sortiria molt desviat de la porteria local. En una acció molt desafortunada a la mitja hora de joc, Huertas es va colpejar contra una tanca lateral i va haver de marxar substituït per donar lloc a Genís. Pocs minuts abans d'acabar la primera meitat, s'avançaven els locals en una acció molt discutida per un possible fora de joc en el moment del remat.

En els segons 45 minuts, es va veure un Igualada més vertical i amb la clara intenció d'empatar el partit. Per l'altra banda, el San Cristóbal estava molt més replegat que al primer temps. Els visitants van tenir les ocasions més clares al principi, sobretot en un remat de cap de Genís a l'àrea petita que sortiria fora per ben poc. Els blaus seguien atacant la porteria local amb bones aproximacions, però sense fortuna en el remat final. Als últims minuts els visitants van tenir vàries ocasions d'empatar amb accions a pilota parada, però no arribarien a rematar cap amb claredat.