L'Igualada obté un punt meritori contra el segon classificat

En el darrer tram de partit, Genís i Huertas van estar a punt de decantar el marcador a favor dels blaus

Dimarts, 23 març 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus van empatar (1-1) contra el Vilafranca i també van demostrar la capacitat de refer-se i empatar un partit, on fins i tot, van tenir opcions de triomf. Els igualadinistes tenen la pròxima cita al camp de la Pobla de Mafumet.

El conjunt blau de Carlos López rebia un Vilafranca que ocupava la segona posició de la classificació. Un xoc de dinàmiques molt contraposades. L'equip havia de donar el 100% per sumar en aquest duel. I ja des del principi, es va fer palès que el CF Igualada posaria tot l'esforç del món per retenir els tres punts a les Comes: Gimeno va fer un xut perillós, que va desviar el porter visitant.

El centrecampista Eppy, amb la pilota després del golTot i aquesta primera arribada local, el Vilafranca aviat va agafar la possessió de la pilota i va voler imposar el seu ritme. En el primer quart d'hora de partit no es van veure més ocasions. Així que avançava la primera part, el partit va entrar en una fase de descontrol, on cap dels dos conjunts era capaç de portar el partit cap al seu terreny, però en una jugada aïllada, ben trenada, els visitants s'avançaven al marcador, era el minut 28. El conjunt anoienc va lluitar la resta de la primera part per aguantar el marcador i en els últims minuts de la primera meitat, Pedro va tenir una gran oportunitat per empatar, però no va empalar bé la pilota i la defensa de l'Alt Penedès va aconseguir treure-la sota pals. S'arribava al descans amb derrota per la mínima.

Amb la represa, es va veure un Igualada més intens, intentant arribar més de pressa a l'àrea rival. L'equip insistia a través del joc, però el Vilafranca tenia moments de perill, a partir de pilotes a l'àrea. Martí va tenir la primera gran oportunitat, però no va ser prou contundent a l'hora de rematar. Els blaus no es van rendir i en una bona jugada col·lectiva, Sergio l'enganxava dins l'àrea per empatar el matx. Un aire d'energia, a Les Comes. Genís i Huertas van poder fer el gol de la victòria, però el porter visitant va fer dues grans aturades. Ara, els blaus tancaran la primera fase al camp de la Pobla de Mafumet.