L'Igualada perd per la mínima a Vilafranca

Els blaus cauen davant un equip que va especular bona part del matx

Dimarts, 25 febrer 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els igualadins es compliquen la vida i la permanència, davant un Vilafranca que tenia algunes baixes sensibles (1-0). Malgrat la diferència classificatòria amb els penedesencs -a la zona alta-, els homes de Marc Cabestany van plantar cara, però sense recursos de cara a porteria.

Un defensa local intenta frenar un avenç dels blausEls blaus van perdre a Vilafranca i van desaprofitar una opció de puntuar davant un rival dels més forts de la categoria, però que no disposava d'alguns dels titulars. El matx, de fet, es va desenvolupar segons els interessos dels locals: el joc va ser molt travat, amb molt migcampisme, sense excessiva profunditat. Amb aquesta dinàmica, durant els primers 45 minuts, només es van veure arribades a l'àrea a partir de jugades a pilota aturada.

L'empat a zero va imperar al marcador a la mitja part, ja que ni locals ni visitants s'havien aproximat a la porteria contrària. A la represa, la tònica no va variar. El joc era molt directe, no hi havia control en cap dels dos equips. Els locals van aprofitar una errada dels blaus i es van avançar, al minut 71. I ja no es va jugar més, perquè els penedesencs van saber adormir i interrompre el joc. Aquesta setmana, desplaçament a Peralada, per jugar contra el setè de la taula.