L'Igualada Rigat arrasa al Voltregà a domicili

Jordi Méndez, amb un ’hat-trick’, protagonista decisiu en la victòria

Dilluns, 7 octubre 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.

L'equip de Cesc Linares va firmar una contundent victòria a la pista del Voltregà. Els osonencs, amb algunes baixes importants, es van doblegar davant el poder ofensiu dels arlequinats.

Una imatge d'un dels atacs dels arlequinats, a la pista osonenca FOTO: D. FigueresSegona victòria de la temporada de l'Igualada Rigat, en aquesta ocasió per un contundent 2 a 6, en una pista sempre complicada, la del Voltregà. Els arlequinats van dominar sempre el marcador davant un rival que va arribar al partit amb les rellevants baixes d'Ordeig, Molas i Ballart. Amb aquest resultat, el club igualadí tanca la jornada en tercera posició, amb sis punts i una jornada menys.

Els arlequinats es van avançar en el marcador molt d'hora, al minut 4 i mig, amb un remat creuat de Sergi Pla. Per la seva banda, Jordi Méndez, va tornar a signar un 'hat-trick'; la primera diana va ser 50 segons després del gol inicial quan va agafar el rebot del porter a un remat seu des de dins de l'àrea. El següent gol, 15 minuts després, també va ser obra de Jordi Méndez. L'Igualada va treure una falta de manera ràpida i el davanter igualadí va enviar la bola al primer pal, entre ferro i casc. Amb el 0 a 3 es va acabar la primera meitat.

A la segona part, el Voltregà ha aconseguit reduïa diferències amb un gol d'Armengol de penal. La incertesa es va mantenir oberta durant 11 minuts fins que Méndez va tornar a ampliar diferències aprofitant una assistència de Bars. El mateix Bars va fer l'1 a 5, que sentenciava el partit amb un llançament de penal. A falta de 4 minuts, Vargas maquillava el resultat amb una falta directa. I en l'últim minut, Pla tancava el marcador amb un remat al segon pal.