L'Igualada Rigat clou una gran temporada golejant al Calafell

L’afició acomiadava amb gratitud a Ferran López i Met Molas, al final del partit

Dimarts, 4 juny 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

A casa, davant l'afició, els arlequinats van posar punt i final a la temporada 2018-2019 amb una contundent golejada contra el Calafell. L'equip igualadí supera la xifra dels 50 punts, un dels seus millors rècords.

En el que era el darrer partit de Jaume Molas i Ferran López com a arlequinats, l'Igualada Rigat es va imposar per 7 a 3 al Calafell. L'equip igualadí va ser superior des del principi del partit i ho va certificar amb set gols amb protagonisme dels joves, on Jordi Méndez va anotar el seu segon hat-trick consecutiu i el quart de l'Igualada. Jaume Molas va poder acomiadar-se de Les Comes amb un gol i una assistència. A més, l'Igualada va finalitzar la temporada amb 51 punts, un dels reptes de la temporada, xifra que feia molts anys que el club no aconseguia.

Els homes del tècnic Ferran López, que dirigia per darrera vegada l'equip, van dominar el partit des del primer minut, tot i que el primer gol no va arribar fins a l'equador de la primera part. Àngel Rodríguez va veure la targeta blava i Met Molas no va desaprofitar l'oportunitat des del punt de la falta directa per transformar-la i aconseguir el seu últim gol amb la samarreta de l'Igualada Rigat. Els arlequinats van aprofitar l'embranzida de la primera diana i només tres minuts més tard, Jordi Méndez feia el segon, perfectament assistit per Molas.

La distància es podria haver eixamplat, però Martí Serra, el porter calafellenc, va fer una gran actuació. Tot i això, els arlequinats van anotar dos gols més durant la primera part. El primer, de nou, va ser obra de Méndez al minut 20, en una jugada individual, i el següent, pocs segons després, portava la signatura de Sergi Pla, que va firmar un autèntic golàs que va perforar l'escaire de la porteria. A falta de només un minut per finalitzar la primera part, Bars va veure la blava i el Calafell va tenir ocasió de reduir distàncies, però un encertat Manel del Valle, que havia entrat al minut 10 substituint Elagi, va evitar el gol.

Ja a la segona part, Joan Vázquez va reduir distàncies des del punt de penal pel Calafell (4-1). Això no va impedir que l'Igualada Rigat continués buscant la porteria de Serra amb insistència. Al minut 32, Oriol Vives aconseguia anotar una altra vegada per l'Igualada Rigat al minut 32, amb un gran xut lateral en una jugada individual. Tot i el gol de Vives, Joan Vázquez va aconseguir tornar a anotar en una jugada rocambolesca, amb diversos rebots a l'àrea i que finalment va entrar per l'esquena de del Valle, abatut, per haver evitat el gol en els rebots anteriors. Només dos minuts més tard, el Calafell va disposar d'un penal a favor, però del Valle va aturar-lo.

Sergi Pla, durant el darrer partit FOTO: X. GarciaEncara va haver-hi temps per tres gols i una falta directa. L'Igualada Rigat va augmentar a set gols el seu marcador, amb la tercera diana de Méndez i un gol de César Vives. Els arlequinats van cometre la desena que podria haver reduït les distàncies, però del Valle va aturar-la. El Calafell va establir el 7-3 definitiu al minut 48, obra de Gerard Pujol. Amb el partit finalitzat, Ferran López i Met Molas van fer uns parlaments i es van dirigir a l'afició de l'Igualada. López va dir que "sou una afició especial per mi. Us asseguro que us portaré sempre al cor". Per la seva banda, Molas va assegurar que "ha estat l'etapa d'hoquei més bonica que he viscut a la vida, he tingut de tot en aquest club i he tornat a sentir-me jugador d'hoquei".

Ara, amb la temporada finalitzada, els jugadors entrenaran alguns dies més abans de marxar de vacances. La junta directiva continuarà treballant per confeccionar l'Igualada Rigat 2019-2020, que amb més de 51 punts (la major puntuació dels últims 12 anys), tornarà a jugar la World Europe Skate Cup.