L'Igualada Rigat firma una golejada en el tràmit contra el Wimmis

Cesc Linares aprofitava l’avantatge per posar a la pista als joves valors del club

Dimarts, 19 novembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El resultat de l'anada contra els suïssos era tan sentenciós (1-10) que convertia el matx de tornada de la World Skate Europe Cup a la pista igualadina en un tràmit. Els homes de Cesc Linares afronten aquest dimarts l'OK Lliga, amb un desplaçament a Caldes.

Els arlequinats van guanyar per 6 a 2 al RHC Wimmis (16-3 la global) a Les Comes, aquest dissabte, i així l'Igualada es va classificar pels vuitens de tornada de la World Skate Europe Cup. Una rodnda amb la que es trobarà al conjunt italià RH Scandiano, que compta a les seves files amb jugadors catalans Marc Coy i David Gelmà. El primer partit serà el proper 14 de desembre a la pista italiana.

Les Comes va poder veure a alguns dels joves de l'IHCEl passi a vuitens es va confirmar amb un equip que va jugar bona part del temps amb quatre júniors a pista: Aleix Marimón, Gerard Riba, Marc Carol i Armand Pujadó – aquests dos últims van debutar amb el primer equip. Tots ells, campions infantils de Catalunya i Espanya ara fa dos anys. Amb Manel del Valle a la porteria, el públic de Les Comes va gaudir d'uns llargs trams del partit on l'equip era 100% "de la casa". Els sèniors César Vives (que lluïa el braçalet de capità), Jordi Méndez i Marc Palau van tenir el seu protagonisme però dosificat, en vista del partit d'aquest dimarts a La Torre Roja del CH Caldes.

El marcador s'obria aviat amb un gol de penal de 'Tety' Vives al minut 6, seguit d'un altre de Méndez al minut 10, escassos segons després d'haver errat una falta directa. El Wimmis va retallar distàncies mitjançant Pfahler al minut 16, però Méndez altra vegada va tornar a marcar només un minut més tard. El resultat al descans però, va ser de 3 a 2, després d'una rematada espectacular de Witwer des de gairebé la mitja pista.

En els segons 25 minuts, els júniors van sentenciar el partit. Primer Yeste, es va reivindicar amb un gol des del primer pal; i després un doblet de Gerard Riba, el primer en un contraatac i el segon amb una jugada individual amb la qual va demostrar la seva capacitat de definició. El proper compromís de l'Igualada no es farà esperar, ja que és aquest mateix dimarts 19 de novembre a La Torre Roja del CH Caldes. Cesc Linares declara que "hi hem d'anar amb la confiança que ens donen els 21 punts que tenim".