L'Igualada Rigat paga una mala primera part a Lloret

Ara, els arlequinats ja pensen en rescabalar-se i preparen el partit decisiu europeu contra el Sarzana

Dilluns, 4 març 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Uns primers 25 minuts sense sort van ensorrar les opcions arlequinades a terres gironines. El Lloret es va imposar amb claredat als homes de Ferran López (3-1).

L'Igualada Rigat va veure com s'escapaven els tres punts en el partit de la jornada 21 que va disputar contra el CH Lloret. Els arlequinats van marxar al descans amb un parcial en contra de 3-0, després d'una primera part grisa, on els homes de Ferran López no van rendir al seu millor nivell, sobretot a l'inici de la contesa.

El matx va començar amb el pitjor escenari possible, ja que al minut 2 l'Igualada Rigat perdia per 2 a 0, amb gols dels germans Lluís i Àlex Grau. L'equip de la Selva, caracteritzat per ser un equip rocós i defensiu, es va sentir còmodes amb el resultat i va jugar a mantenir-lo. Un Igualada poc efectiu va buscar, sense trencar el partit, el gol que reduís les distàncies, però sense èxit. Els canvis tècnics de la pissarra de Ferran López no es van traduir en gol. Quan més a prop semblava el primer gol igualadí, el conjunt arlequinat va encaixar el tercer gol en una badada defensiva.

Una acció de Jordi Méndez, a Les Comes, en el partit de la primera voltaA la segona meitat, els dos equips van avisar en el primer tram de la meitat: primer, Met Molas i Ton Baliu amb una jugada combinada dins l'àrea; i després, David Plaza amb un xut al travesser. Va ser el capità Ton Baliu qui al minut 35, va reduir distàncies amb un projectil que suposava el seu dotzè gol de la temporada, establint el que ja seria el resultat definitiu (3-1).

Si bé la pilota aturada podria haver canviat el resultat,l'encert dels porters no ho va permetre. Àlex Grau va veure una targeta blava per una falta sobre César 'Tety' Vives que va donar una falta directa als arlequinats. Sergi Pla, encarregat d'executar-la, no va poder superar a Ferran Serra. Els locals també van disposar de dues faltes directes abans del final del partit, al minut 39 i al 46, però ni Joan Gelmà ni Adrià Farré van poder batre a Elagi Deitg.

Al final del partit, Ferran López va dir que "l'equip no ha sortit com tocava i a l'OK Lliga es paga car”. El tècnic va afegir que "a nivell tàctic ho hem provat tot i a la segona part hem merescut més, però el problema ja el teníem, el 3 a 0". El proper partit de l'Igualada Rigat és d'importància capital: el partit de tornada de quarts de final de la World Skate Europe Cup, contra el Hockey Sarzana (Itàlia). Els arlequinats han de remuntar un 5 a 4 en contra per superar l'eliminatòria i ser a la Final Four. López el va batejar "com un dels partits més importants de l'Igualada dels últims anys".

L'entitat ha posat en marxa una promoció per intentar omplir Les Comes i ajudar a l'equip a guanyar. A partir d'aquest dilluns, a les oficines del club (Carrer Capellades, 19) i a Ràdio Igualada es podran comprar entrades pel partit de dissabte per 5 euros, i dues entrades per 5 euros amb el carnet de soci. Els menors de 14 anys podran entrar de manera gratuïta. L'horari de venda a les oficines del club es de dilluns a divendres de 6 a 2/4 de 9 i a Ràdio Igualada, de 8 a 2.