L'Igualada Rigat perd a Portugal i continua sense conèixer la victòria a la WS Europe Cup

Els igualadins van perdre clarament a la pista del Juventude de Viana do Castelo per 6-2

Dilluns, 7 febrer 2022. 18:22. Redacció AnoiaDiari.

Tercera derrota de l'Igualada Rigat a la tercera jornada la fase de grups de la WS Europe Cup. El conjunt arlequinat va perdre dissabte al pavelló de Monserrate de Viana do C contra el Juventude per un clar 6-2. Amb aquesta derrota els igualadins ja no depenen d'ells mateixos per passar a la següent fase i han d'esperar alguna ensopegada dels portuguesos.

L'Igualada va fer una bona primera part, obrint el marcador amb un gol de Gerard Riba al segon minut de joc, però els portuguesos aconseguirien donar la volta aprofitant un penal al minut 6, transformat per Gustavo Lima, i al minut 10 amb una jugada de Diogo Cardoso. Al minut 13 els igualadins no van aprofitar una pena màxima, Aleix Marimon envia la pilota al pal. Del possible empat es passa, tan sols un minut després, al tercer gol portuguès, obra de João Pedro. Al minut 18, Marc Palau desaprofita una altra pena màxima. Al 25, Gustavo Lima feia pujar el quart gol local al marcador. Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

A la represa, el conjunt local va desplegar un millor joc que l'Igualada, i va fer dos gols més, al 32 i al 50, tots dos obra de Pedro Delgado.

Quan falten dos partits per acabar la fase de grups, el Valdagno italià lidera el grup B, amb 9 punts en tres partits, i el Juventude Viana és segon, gràcies als tres punts aconseguits contra l'Igualada, que ha perdut els tres partits diputats. Amb aquesta nova derrota l'Igualada ja no depèn directament d'ell i ha d'esperar la derrota dels portuguesos contra els italians al partit que disputaran aquest ca de setmana. Si no, els igualadins s'acomiadaran de la competició europea.