L'Igualada Rigat es retroba amb la victòria a l'OK Lliga

Els igualadins van derrotar l’Asturhockey (1-4)

Diumenge, 4 març 2018. 20:38. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada Rigat ha trencat aquest cap de setmana una ratxa de derrotes consecutives a l'OK Lliga en vèncer a la pista de l’Asturhockey sumant així els tres prkmers puts de la segona volta de la competició. Tety Vives, Oriol Vives i Roger Bars, per partida doble, van fer els gols igualadins, que no van poder comptar amb la participació de Met Molas, sancionat.

A l’Igualada Rigat li va costar, però, entrar en el partit. Durant els primers minuts, els locals jugeven ben poicionats defensivament. No va ser fins el minut 18 quan Tety Vives va obrir el marcador transformant una pena màxima.

Amb aquest resultat es va srribar al descans. Oriol Vives va marcar el segon gol dels igualadins un minut de la represa. Quatre mints després, els asturians van escurçar distàncies amb l’1 a 2. Els locals van tenir l’oportunitat d’empatar per la desena falta directa de l’Igualada, però Pelayo Aspra va desaprofitar la pilota aturada. Acte seguit, l’auxiliat de l’Asturhockey ha vist targeta vermella i l’Igualada va gaudir de quatre minuts de superioritat. Encara amb un jugador més, Roger Bars va fer 2 gols en tan sols un minut, fent pujar l'1-4 que seria definiyiu.

Amb aquesta destijada victòria, l’Igualada es situa novè a la classificació amb 29 punt i en posicions que li donarien accés a la Copa de la CERS.

Ferran López, entrenador de l’Igualada, va manifestar en finalitzar el partit que  "és una pista complicada. L'equip ho ha sabut gestionar i ha mostrat molt caràcter."

El proper partit de l’Igualada serà a casa contra el CH Palafrugell, dissabte 10 de març a les 20:30 hores.