L'Igualada Rigat suma la primera victòria, a casa del líder

Una gran segona part i l’actuació d’Elagi Deitg, claus pels tres punts

Dimarts, 17 novembre 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Els primers tres punts de l'OK Lliga 2020-2021 per als arlequinats es van fer esperar molt i van arribar en un dels escenaris més difícils. Els homes de Cesc Linares van guanyar per 1 a 4 a la pista del Lleida Llista Blava.

Eufòria al vestidor després del contundent triomf FOTO: IHCEls arlequinats aconseguien diumenge la primera victòria de la temporada. Va ser a Lleida, contra el líder, en un triomf treballat. Una victòria coral  (els gols se'ls han repartit quatre jugadors diferents) i fonamentada en una actuació brillant del porter Elagi Deitg. Els igualadinistes van anar al vestidor amb un 0 a 1, gol de Pla, els primers 25 minuts i van rematar la feina a la represa.

Els igualadins no havien guanyat cap dels quatre partits anteriors, ni tan sols havien puntuat. La reacció va arribar davant el Lleida Llista Blava, que fins diumenge era líder amb 19 punts. Pla va encetar el marcador des de fora de l'àrea, al minut 13. A la represa, Bars va fer el 0 a 2. Tomàs reduïa distàncies, però va aparèixer Marc Palau per fer l'1 a 3, en una jugada a porteria passada. Finalment, el capità Ton Baliu va completar la victòria.