L'Igualada Rigat topa amb la porteria i la defensa d'un Liceo oportunista

Els gallecs derroten l’Igualada a Les Comes (0-2)

Diumenge, 25 novembre 2018. 10:44. Redacció AnoiaDiari.

"Hem arribat molt a porteria. Les jugades estaven pensades per ser verticals. M'atreviria a dir que hem estat superiors al Liceo en algunes parts del partit. Hi ha moltes maneres de perdre. Avui, poques coses més es poden fer en un partit per guanyar. Aquest és l'Igualada que m'agrada per joc i caràcter." Aquestes paraules de l'entrenador igualadí Feran López resumeixen molt bé el partit disputat aquest dissabte al vespre a Les Comes i que va acabar amb la victòria del conjunt gallec del Liceo per 0 a 2. Malgrat la derrota, López va manifestar estar molt satisfet pel joc dels arlequinats, explicant que "l'Igualada avui ha fet un partidàs. Jugant així guanyarem molts partits. Ha transmès tots els valors que ha de transmetre un equip."

Els igualadins van buscar porteria en tot moment. La falta d'encert, la defensa i gallega, la bona actuació del porter gallec Mailán i fins i tot el pal de la porteria visitant van evitar que l'Igualada s'avancés al marcador. D'altra banda, el Liceo va aprofitar millor les seves ocasions. Així, al minut 6, Torres feia pujar el 0-1 al marcador. Amb aquest resultat els igualadins no es van enfonsar, ans tot el contrari, i van buscar activament l'empat.

A la represa, els gallecs van aprofitar de nou les seves oportunitats i ampliaven el marcador amb el 0-2 que acabaria sent el resultat final. Al minut 5, Edu Lamas feia el segon gol gallec.

Tot i aquesta derrota, l'Igualada encara es manté, sisè, als primers llocs de la taula