PUBLICITAT

L'Igualada Rigat torna d'Itàlia amb una derrota que és un mal menor

Els arlequinats han de remuntar un gol a l’Scandiano en la tornada, a les Comes, el 18 de gener

Dilluns, 16 desembre 2019. 10:30. Redacció AnoiaDiari.

Una ronda europea contra un equip italià d'hoquei patins són paraules majors, però els arlequinats no tornen capcots del país transalpí després de perdre per 4 a 3. L'Scandiano va posar les coses difícils i, malgrat tot, els homes de Cesc Linares van perdre només per la mínima i dependran de la força de Les Comes per eixugar aquesta desavantatge d'un gol.

Imatge d'arxiu del partit jugat al Palau Blaugrana, fa unes setmanesL'Igualada haurà de guanyar l'Scandiano a Les Comes per dos gols per passar a quarts de la WSE Cup. A Itàlia, els arlequinats van arrencar un bon resultat (una derrota per la mínima, 4 a 3) del Pala Regnani. Va ser un partit molt igualat, amb uns anoiencs que van marxar al descans amb avantatge però van notar el desgast a la segona meitat. El 4 a 3 obliga a l'Igualada Rigat a remuntar el matx a Les Comes el pròxim 18 de gener.

La contesa començava de forma favorable per l'Igualada, que al minut i mig ja guanyava per 0 a 1, amb un gol de Méndez. Només un minut més tard Eladi Deitg va aturar un penal. Precisament, des del punt de la pena màxima Ballestero va establir l'empat amb un tir exterior. Només dos minuts més tard Méndez va tornar a posar per davant als igualadins amb una falta directa. El marcador ja no es va moure més la primera meitat.

En els segons 25 minuts, l'Igualada Rigat va sortir amb un home menys per una targeta blava a Marimon a les acaballes de la primera meitat. Gelmà va aconseguir l'empat durant aquest tram del partit, quan faltaven dos segons per recuperar el quart jugador de pista. El gol va donar empenta als italians que en només 27 segons en van marcar dos més. Una cullera de Coy i un contracop de Tataranni. Aleshores, l'Igualada va extremar els seus esforços i Pla, amb una rematada al primer pal des de la frontal de l'àrea, va aconseguir el gol que dóna esperances. Els transalpins van abocar-se a l'atac en el tram final, però es van trobar davant un immens Elagi Deitg.