L'Igualada veu com s'esfumen dos punts al minut 94

Els blaus empaten contra la Pobla de Mafumet, un dels equips capdavanters, després d’anar per davant al marcador tota la segona part

Dimarts, 18 febrer 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els homes de Marc Cabestany es van quedar amb un sol punt dels tres que hi havia en joc dissabte a les Comes. Aquest diumenge vinent, els blaus visiten Vilafranca, on els espera un equip situat a la zona alta.

Un dels defensors igualadins, en la disputa per una pilotaEls blaus rebien dissabte un dels equips capdavanters del campionat, el CF la Pobla de Mafumet, que destaca per la seva qualitat i joventut. Els cinquens a la classificació de Tercera Divisió van refermar la seva condició d'equip punter amb un joc molt dinàmic i que generava molt perill en atac. El conjunt blau, en un inici, es va mantenir a la defensiva.

Els igualadins tractaven que el matx s'allargués i mantenir-se vius. El joc el va dominar l'equip tarragoní mentre que l'Igualada, sòlid defensivament, va recórrer a una gran jugada col·lectiva per marcar el primer gol, en una definició perfecta d'Eric. Amb l'1 a 0, es marxava al descans. A la represa, la Pobla va augmentar el ritme en atac i la defensa blava patia més.

La Pobla va poder empatar en tres clares ocasions, on el pal i el porter Pau, ho van evitar. Amb el pas dels minuts, els blaus van saber jugar i es mantenien molt bé en defensa sense tenir excessius problemes. Però, una vegada més, al minut 94, en una jugada embolicada, els visitants la van aprofitar per fer l'empat. Un desenllaç molt dur. Amb aquest resultat, el CF Igualada suma 22 punts i la setmana vinent visitarà el camp del Vilafranca.