La igualadina Níria Pascual, campiona de Catalunya de javelina

L’atleta del FC Barcelona també va aconseguir el Campiona d’Espanya amb la Selecció Catalana

Diumenge, 4 agost 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Un un millor llençament de 47,8 metres, la igualadina Níria Pascual va aconseguir, el passat 14 de juliol, proclamar-se campiona absoluta de Catalunya de javelina, en una prova que va dominar amb contundència. Aquest resultat li va permetre participar amb la Selecció Catalana absoluta al Torneig de Federacions, celebrat el 27 de juliol a Pamplona.

A Pamplona, l'atleta del FC Barcelona va acabar en quarta posició de la seva prova, amb un llençament de 46,81 metres. Amb aquesta posició la igualadina va aportar els seus punts al combinat català, que va acabar pujant al primer lloc del podi d'aquests Campionats d’Espanya per Federacions autonòmiques, per davant de la selecció de Madrid i de la de Castellà i Lleó.

Ara, la jove atleta igualadina es prepara  de cara als Campionats d’Espanya absoluts que es celebraran el 31 d’agost a la ciutat de La Núcia (Alacant).