La igualadina Sheila Avilés es corona guanyadora a la BUFF® Epic Trail 42k de la Vall de Boí

La corredora anoienca s’emporta la cursa en els darrers quilòmetres

Dimarts, 16 juliol 2019. 09:00. Redacció AnoiaDiari.

La igualadina Sheila Avilés està decidida a quedar-se el tron de les curses de muntanya que tant temps es va disputar, entre d'altres, amb una gran campiona també d'Igualada, Laura Orgué. Aquest diumenge, es va imposar a la BUFF® Epic Trail 42k.

Avilés, en la seva arribada a la meta FOTO: E. Heart/OcisportA la Vall de Boí, a Barruera, aquest diumenge tenia lloc la BUFF® Epic Trail 42k, que va tenir guanyadora igualadina, Sheila Avilés. Era ja la vuitena prova de les migu Run SkyRunner® World Sèries que -en aquesta ocasió- donava doble puntuació de cara a la classificació de la Copa del Món. La dificultat de l'escenari muntanyenc tindria un afegit a partir del migdia amb la pluja. Tant la cursa masculina com la femenina van ser espectaculars. Sheila Avilés va desbancar als darrers quilòmetres a la noruega Johanna Åström i es va proclama guanyadora.

Åström havia dominat tres quartes parts de la prova, però no va poder seguir el ritme que va imposar la igualadina, que va marcar un crono de 4 hores, 37 minuts i 40 segons. La van seguir la pròpia Åström (4:42:52) i la britànica Holly Page (4:54:20). Quarta era l'holandesa Ragna Debats (4:57:04) i cinquena, la francesa Anne-Lise Rousset. Ara mateix, Ragna Debats és líder provisional de la categoria femenina de les SkyRunner® World Sèries.