El Liceo i l'arbitratge desfan a l'Igualada Rigat

La bona arrencada dels arlequinats no té premi i acaben golejats amb contundència

Dilluns, 3 febrer 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

El Deportivo Liceo va abusar de l'Igualada Rigat, en un matx on els arlequinats ni van tenir el seu millor dia, ni la sort de cara (9-0). Després de sumar tres punts en el desplaçament a Vic (0-3), els jugadors de Cesc Linares no van poder treure els punys contra un dels millors equips d'Europa.

L'Igualada Rigat va caure de forma dolorosa a Riazor (9-0) contra el Deportivo Liceo. Va ser un partit marcat per les rigoroses decisions de la parella arbitral al començament del partit. Una derrota que, malgrat tot, no li fa perdre a l'Igualada la quarta posició a la taula. Els arlequinats van entrar bé al partit i s'haurien pogut avançar ja que Sergi Pla va rematar al pal, als 30 segons, i Méndez va tenir el gol a tocar poc després.

Un dels intents ofensius de l'Igualada a Riazor FOTO: Manu BoutureiraTot es va capgirar als 4 minuts, quan els col·legits van assenyalar un penal sobre Dava Torres de Méndez, molt rigorós. El mateix Dava va transformar-lo en l'1-0. Només havia passat un minut quan la parella arbitral no va assenyalar la pena màxima quan van tocar amb l'estic per darrere a Sergi Pla, dins l'àrea. Els homes de Cesc Linares van seguir tenint ocasions per marcar però sense encert, en aquest primer temps. En canvi, el Liceo va marcar el 2 a 0 en una contra de Bruno Di Benedetto a 8 minuts dels descans.

Ja a la represa, només començar Marc Grau a la mitja volta feia el tercer. L'Igualada vacontinuar lluitant i buscant el gol fins a onze minuts del final quan Orusteanotava el 4-0. A partir d'aquest moment, l'equip igualadí va marxar del partit i els gols van anar pujant al marcador fins el 9-0 final. El pròxim compromís de l'Igualada és de l'OK Lliga: el proper 8 de febrer, a casa, contra el Girona.