TORNAR

La Llacuna estrena nou camp de gespa artificial

També s’han fet millores a l’equipament del Camp municipal d’esports La Cuitora

esports
Dimecres, 3 agost 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Dissabte passat, 30 de juliol, es va inaugurar el nou camp de gespa artificial i les millores realitzades a l'equipament del Camp municipal d'esports La Cuitora, unes actuacions que afavoriran la pràctica de l'esport al Club de Futbol la Llacuna, a l'escola Vilademager i als veïns del municipi.

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del batlle de la Llacuna, Josep Parera; el diputat d'esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé; el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; el president de La Fundació Esport Solidari Internacional, Josep Maldonado; el president del Club Futbol de la Llacuna, Josep M. Albet i el capità de l'equip llacunenc, Sergi Valiente; i Manel Salas, en representació dels veterans del Club Futbol de la Llacuna. Els van acompanyar els regidors de l'Ajuntament de la Llacuna, alcaldes i regidors de municipis veïns, el conseller d'esports del Consell Comarcal, Rafael Galvàn, presidents i membres d'altres clubs de futbol de la comarca i centenars de veïns i veïnes del municipi.

Des de l'Ajuntament de la Llacuna han assenyalat que "es tracta d'una actuació molt esperada que té l'objectiu de donar resposta a la pràctica esportiva del poble amb uns equipaments plenament renovats. Aquestes noves instal·lacions permetran al Club de Futbol la Llacuna, continuar creixent, sobretot en el futbol base, donant l'oportunitat als joves jugadors i jugadores del municipi i voltants de tenir un lloc on poder jugar sense haver de marxar fora. Alhora també serà un nou espai per l'escola Vilademager on realitzar la pràctica esportiva."

Les actuacions han consistit en la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol, la instal·lació d'un nou sistema d'enllumenat amb projectors de tecnologia LED per una bona eficiència energètica, també s'ha instal·lat una xarxa de reg per canons i de drenatge que garantiran el bon estat del paviment. També s'han posat noves banquetes, s'han fet treballs de pintura, reparació de tot l'entorn, accessos, entre altres.

Des de l'ajuntament llacunenc assenyalen que "la inversió feta en equipament i tecnologia fan del nou camp de la Llacuna, un camp d'excel·lent qualitat i en conseqüent d'atracció per a clubs d'arreu per a dur a terme campus, entrenaments de pretemporada, etc."

Prèviament als parlaments va tenir lloc la descoberta de la placa institucional i un minut de silenci en record de Josep Gumà, un jugador veterà del CF Llacuna que va traspassar el mateix dia i quan era previst la seva intervenció en l'acte.

L'acte inaugural va finalitzar amb un partit del Legends del CF Llacuna que va iniciar l'alcalde, Josep Parera, amb el servei d'honor.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.