La manca de punteria fa volar tres punts més de les Comes

Els igualadins fan mèrits per puntuar, però s’estavellen davant la porteria dels vallesans

Dimarts, 3 desembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'equip de Moha té ara un parèntesi de 15 dies, previ també al parèntesi nadalenc, per afinar una punteria que és un dels dèficits més alarmants. El CF Igualada va caure davant el Granollers a les Comes (0-1). Crònica de Pere Santano.

Els blaus van jugar davant el Granollers un bon partit, però la mala definició de cara a porteria va fer que se n'anessin de buit. I jugaven precisament contra el segon classificat de la lliga. S'esperava un gran enfrontament entre dos equips amb bona proposta de joc, però que en els metres finals són el dia i la nit pel que fa a eficàcia.

Imatge del partit de dissabte, amb els igualadins pressionant els mitjos del GranollersL'inici de partit era prometedor pels locals. Domini dels igualadins, que provocava que generessin constants ocasions per part dels locals. El gran protagonista del partit va ser el porter dels del Vallès Oriental, que va aturar totes les oportunitats dels blaus. Perdonar sortiria car, una vegada més, quan al minut 41, els visitants es van avançar, gràcies a un xut potent des de fora l'àrea. Calia remuntar a la segona part, per treure un resultat positiu.

En els segons 45 minuts, el partit es convertia en un xoc d'anades i tornades, amb ocasions a casa banda. Els dos porters van ser les figures de la segona meitat, defensant les seves respectives porteries. S'arribava als últims minuts amb els blaus prement l'accelerador i l'equip bolcat en atac. Triguero va tenir dues grans oportunitats, però el porter del Granollers les avortava. L'equip marxava amb zero punts, després de fer un partit molt meritori. El 15 de desembre, els blaus jugaran a Vilassar de Mar.