El Monbus Igualada perd en una fatídica última jugada

Els igualadins sumen la quarta derrota consecutiva a les Comes contra el SESE (53-55)

Dimarts, 8 novembre 2022. 09:57. Redacció AnoiaDiari.

Després de dues victòries seguides a l'inici de la competició, el Monbus C.B. Igualada va encadenar tres derrotes consecutives i afrontava el partit de dissabte a les Comes contra el SESE A amb la necessitat d'endur-se la victòria.

Els igualadins van començar el partit amb empenta, amb encert en el tir. El primer quart va finalitzar amb set punts de diferència a favor dels locals (21-14). Al segon període, però, els barcelonins van aconseguir capgirar el marcador, amb un parcial de 9-17 que feia pujar el 30-31 al marcador al descans. A la represa el partit es va disputar amb molta igualtat i amb una gran intensitat per part de les dues defenses. El tercer període va finalitzar amb un parcial d'empat (13-13) amb un 43-44 amb què s'iniciava el darrer quart. L'últim període també va ser molt igualat, sense que cap equip pogués distanciar-se al marcador. Els visitants es van endur la victòria a la darrera jugada del partit.

El Monbus Igualada se situa en onzena posició a la classificació, amb dues victòries i quatre derrotes. Aquest dissabte, a les 20:15 h, juguen a la pista del Plus Ultra Seguros Roser, dotzens a la taula, just per sota els igualadins, també amb 2 victòries i quatre derrotes.

Monbus Igualada: M.Benito (2),A.Dagà (6, C.Fons (7), M.Bernadí (12), E.Tejero (7) -cinc inicial-, L.Sala (9), S.Quintana (5), A.Baltà (0), P.Mulió (5), E.Burgès (0), M.Rubin de Celis (0). Lesionat: S.Farrés

Parcials: 21-14, 9-17 (30-31), 13-13 (43-44), 10-11 (53-55)