El Monbus Igualada suma tres victòries en tres partits

És líder del grup a la lliga EBA, al costat del CB L’Hospitalet i el CB Esparreguera.

Dimecres, 20 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El Monbus Igualada continua líder del grup C-2 de lliga EBA, empatat a punts amb CB L'Hospitalet i el CB Esparreguera, després de vèncer a Les Comes a l'Alfidén CB per 97 a 82. Aquesta és la tercera victòria en els tres primers partits del campionat.

El partit començava molt igualat, sobretot a l'aportació de Chals Knowles a l'equip visitant. Gràcies a un triple de camp a camp de Burgès, a l'últim segon, el primer quart va acabar amb avantatge pels igualadins (22-19). El segon parcial va continuar amb la tònica del primer, igualtat que es va desfer als últims cinc minuts, en els quals l'Igualada va agafar avantatge i va situar el marcador en 48-39.

A la represa va continuar el domini local, amb encert des de la línia de tres punts. El tercer parcial va finalitzar amb 78-56. El darrer quart, amb el partit ben encarrilat de cara als igualadins, aquesta van afluixar el ritme. El partit va acabar amb 92-77al marcador.

Monbus Igualada: R.Marsol, C.Fons (11), N.Baqués (25), E.Tejero (13), S.Farrés (6) -cinc inicial-, A.Baltà, E.Burgès (12), J.Torres (10), M.Benito, O.Mateu (5), R.Pérez (15), S.Carrión.

Parcials: 22-19, 26-20 (48-39), 30-17 (78-56), 19-26 (97-82)