El Noia s'aprofita de les badades de l'Igualada Rigat

Els arlequinats es van trobar amb un 0 a 3 que va pesar com una llosa

Dilluns, 9 desembre 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

Abans del cap de setmana de competició europea, quedava una jornada d'OK Lliga amb un 'derbi' penedesenc entre Igualada i Noia a les Comes. Els de Cesc Linares van començar massa freds el partit i els visitants en van treure profit (1-5).

Ton Baliu, en primer pla, en fase defensivaEls arlequinats van caure per 1 a 5 gols davant del CE Noia aquest dissabte passat. La derrota va venir determinada per un mal inici de partit. Malgrat la derrota, la quarta de la temporada, els igualadins continuen tercers amb 22 punts. L'OK Lliga es reprén el dimarts de la setmana vinent, contra el Palafrugell, però pel mig hi ha el desplaçament a Itàlia, a la World Skate Cup, contra l'Scandiano.

A les Comes, contra els de Sant Sadurní, al minut 7, els arlequinats ja perdien per 0 a 3 amb gols de Llorca, Manrubia (aprofitant segones accions després d'aturades d'Elagi Deitg, que va tornar a completar una gran actuació) i Aragonés. Un gol de Sergi Pla, a l'equador de la primera meitat, obria una petita escletxa a l'esperança per afrontar la segona part i somiar amb la remuntada.

Tot just començar els segons 25 minuts, Cèsar Vives va tenir ocasió de reduir distàncies des del punt de penal, però Fernández va aturar el tir. De fet, l'1 a 3 es va mantenir fins el darrer tram de matx quan el Noia va ampliar les diferències amb un altre gol d'Aragonés de tir creuat a l'escaire i un del veterà Xavi Costa de penal.