El Noia frena en sec a un Igualada HC sense sort

Els arlequinats no podran ser a la final que es jugava a casa

Dijous, 21 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El trajecte de l'Igualada a la Lliga Catalana el va tallar, a quarts de final, i a Les Comes, el Noia. Els arlequinats es queden sense una final a 4 que s'havia de jugar a casa.

Un contundent, i enganyós, 2 a 6, va barrar el pas de l'equip de Ferran López cap a la final a quatre de la Lliga Catalana. El Noia es va imposar per 2 a i 6 perquè va ser més efectiu i superior en diversos trams dels partits. D'aquesta manera, és l'equip de Sant Sadurní qui serà a la final que per segon any consecutiu organitzarà l'Igualada al Pavelló de Les Comes. El Noia es va avançar per 0 a 2, però dos gols d'Oriol Vives abans del descans van deixar el matx molt obert que finalment es va decantar pels visitants.

El matx va començar amb possessions llargues pel Noia, que s'atrevia amb diversos xuts a porteria que Elagi Detig va poder evitar sense problemes. Un xut de Roger Bars va sortir fregant el pal al minut 6, però l'equip de Ferran López no va poder crear ocasions clares de gol de manera continuada. El Noia es va començar a sentir més còmode i Sergi Aragonès ho va transformar posant el 0 a 1 al marcador al minut 15. Sis minuts més tard, Humberto Mendes feia el segon pels visitants.

El gol dels penedesencs va portar a la reacció de l'Igualada, que va jugar alguns dels millors minuts del partit pocs minuts abans del descans. Els jugadors arlequinats van demostrar confiança i un joc ofensiu ràpid. Així, Oriol Vives va aconseguir un doblet amb menys de dos minuts per posar el 2 a 2 i deixar el matx completament obert de cara a la segona part.

A la represa, el Noia es va avançar de penal al minut 31, mitjançant Sergi Llorca. Com a la primera part, el gol contrari va reactivar l'Igualada, que va buscar l'empat amb insistència, però li va faltar encert. El Noia no patia en excés i també va tenir les seves oportunitats, que Humberto Mendes va tornar a certificar al minut 38 per posar el 2 a 4. A pesar dels dos gols de distància, l'Igualada no va renunciar a ser a la final four de la Lliga Catalana i va buscar el gol, una altra vegada, sense sort. A falta de quatre minuts pel final, Nil Roca va marcar el cinquè pels visitants. I només un minut més tard, Oriol Vives veia una targeta blava i el Noia va disposar d'una falta directa, que Martí Casas va anotar per posar el definitiu 2 a 6.