Nova derrota de l'Ateneu, que el deixa a un punt del descens

Riudebitlles 3 - 0 Ateneu Igualadí

Dimarts, 19 novembre 2019. 13:02. Redacció AnoiaDiari.

L'Ateneu d'Alberto García visitava el Riudebitlles amb la intenció de capgirar la mala ratxa, però no va poder aconseguir-ho, ja que va ser derrotat per un 3-0.

QUIM PELFORT BORREGA

La primera part va començar amb un Ateneu dominant la possessió de la pilota, però al minut 10, després d'una gran passada a l'espai, el Riudebitlles va posar l'1-0 al marcador, gol d' Adrian Galindo. L'Ateneu va seguir proposant el seu joc i va arribar a la porteria d'Adrià Fernàndez alguna vegada. Però els locals sabien construir molt bé els contraatacs, aprofitant la velocitat d'Ivo Luque. Ell mateix va fabricar una gran jugada individual i Gabriel Saucedo va arribar molt bé de segona línia per col·locar el 2-0 al marcador. L'Ateneu va seguir dominant el joc, però sense idees clares i amb això i poca cosa més es va finalitzar la 1a part.

Al començament de la 2a part, els igualadins van fer un canvi. Jordi Lliró va entrar al camp, per provar-se després de la lesió. L'Ateneu no va poder causar perill a la porteria dels riudebitllencs, ja que estaven molt ben col·locats. Així i tot Jordi Castellano i Jordi Lliró no van parar de lluitar cada pilota fins a l'últim minut. El Riudebitlles tampoc va causar perill, però en una jugada aïllada, Daniel Pérez va fulminar la porteria de Guillem Martínez que no va poder fer res. 3-0 al marcador i amb aquest gol els locals sentenciaven el partit. L'Ateneu, ja amb el braços abaixats, no va causar més perill i el partit es va acabar.

Derrota excessiva de l'Ateneu, en un partit igualat que va decidir l'alta efectivitat del conjunt local. La setmana que ve l'Ateneu rebrà el líder.

ATENEU IGUALADI, S.E.F.,A: Martinez, Soriano, Sanjose (Pol, 78’), Romero (Aguilera, 72’), Escriu (Morera, 70’), Alvarez, Ureña, Rubio (Lliro, 46’), Tomas (Moreno, 70’), Castellano, Sanchis.

RIUDEBITLLES, C.D.: Lòpez, Galindo, Arnan, Mascaró, Torrents (Ripoll, 80’), Pontnou, Galindo (Perez, 56’), Luque, Hmaddouch, Saucedo (Perez, 86’), Fernandez.

ÀRBITRE: Christian Alcalà Miranda (Baix Llobregat)

GOLS: 1-0 Galindo (10’), 2-0 Saucedo (20’), 3-0 Perez (72’)

TARGETES:GROGUES:Alvarez (22’), Sanjose (33’), García (36’), Mascaró (44’), Luque (71’), Morera (71’), Hmaddouch (77’), Soriano (82’), Peña (84’), Castellano (85’) i Ripoll (89’)

DIA I HORA: Diumenge 17/11/2019, 12:00h