TORNAR

Oberta la 6a convocatòria del Programa d'Ajuts Esportius BUFF

La convocatòria per a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes esportius a la Conca d’Òdena estarà oberta fins al 21 de juny del 2024

esports
Dimarts, 28 maig 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

L'empresa igualadina BUFF impulsa una nova convocatòria del Programa d'Ajuts Esportius, que promou la pràctica esportiva i els valors educatius associats a l'esport a través de clubs o associacions esportives que vetllen pel foment d'un estil de vida actiu.

Des que es va llançar la primera convocatòria el 2019, s'han beneficiat d'aquests ajuts més de 50 clubs i 16.000 atletes gràcies als 110.000 € que BUFF® ha destinat amb la voluntat de reforçar el seu compromís amb la societat i l'entorn, evidenciat en el seu programa de sostenibilitat DO MORE NOW.

Un any més, el programa està desenvolupat basant-se en tres criteris principals que permeten impulsar l'esport base, l'esport femení i l'esport inclusiu de persones amb discapacitat. L'import total destinat en aquesta edició serà de 18.000 € i es repartirà en funció del nombre de sol·licituds presentades i la puntuació que cadascuna de les entitats aprovades obtingui segons els criteris establerts a les bases.

Segons paraules de la Raquel Bernadas, Supply Chain & Sustainability director de BUFF®: "A BUFF® reconeixem la importància de l'esport en el foment d'una vida saludable i en la creació de valors com el treball en equip i la superació personal. Amb aquesta sisena edició del programa d'ajuts esportius volem continuar contribuint en garantir que l'esport sigui accessible a tothom, independentment de gènere, edat o condició física; i recolzar la gran tasca dels clubs i associacions del nostre territori per promoure un entorn esportiu divers i inclusiu que permeti a tothom gaudir dels beneficis de l'activitat física".

Totes les entitats interessades a participar en aquest programa poden consultar les bases del programa en el següent enllaç https://www.buff.com/ca_es/ajuts-i-convocatories i enviar la seva sol·licitud a través del correu ajutsesportius@buff.com en cas de complir amb els diferents requisits, fins al dia 21 de juny del 2024.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.