TORNAR

Òdena Village posa en marxa seu campament

Es tracta de la primera instal·lació d’aquest tipus a l’Anoia

esports
Divendres, 12 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

És el primer campament d'aquest tipus que s'estrena a la comarca. S'ubica en un espai amb dues àrees d'acampada, amb 14 tendes d'11 metres quadrats i una tenda gegant.

PUBLICITAT

Des d'aquest abril, el centre d'esport i natura Òdena Village compta en les seves instal·lacions, al bell mig de la natura, un campament juvenil, l'únic que es pot trobar a l'Anoia. El nou equipament té una capacitat per a 106 persones, està destinat a un públic prioritàriament juvenil però també disponible per a tots els públics.

El total de l'espai d'acampada ocupa una superfície de 7.700 metres quadrats i està dividida en dues zones. En total, s'han instal·lat inicialment 14 tendes d'11 metres quadrats cada una, una tenda gegant de 50 metres quadrats destinada a menjador i a la realització d'altres activitats (tallers, jocs,cursos,xerrades,presentacions, formació...), dos mòduls amb dutxes i WC i un mòdul com a office. S'ha inclòs dins del perímetre del campament un espai de terreny a l'aire lliure per a la realització d'activitats diverses tal com jocs, vetllades, esports, així com d'altres amb característiques similars.

El campament està pensat com un espai ideal per a la realització de colònies infantils i juvenils, per a l'estada de clubs esportius però també una nova opció d'allotjament per a esportistes, o simplement una nova experiència per sortides familiars i o amb amics. El campament es complementa perfectament amb l'oferta de serveis d'Òdena Village i és que el centre veu amb aquesta nova instal·lació complert el seu objectiu d'oferir unes instal·lacions esportives, educatives i d'oci per a tots els públics es un espai de 6,70 hectàrees relacionades sempre amb els criteris de foment i conservació dels espais naturals i medi natural.

Òdena Village, obert el 2016, compta amb circuits creats per a la realització de running, bicicleta o raid d'orientacio amb obstacles. També es realitzen jocs d'orientació i geocoaching vinculats amb el medi natural. A més, de passejades amb rucs catalans. Totes aquestes activitats esportives s'imparteixin de manera integrada, és a dir, es pretén donar tanta importància a la pràctica de l'esport com al coneixement de l'entorn (agrícola i natural en general).
Òdena Village disposa d'un terreny de gairebé set hectàrees on s'hi pot trobar un centre de formació amb aules i equipament de suport a l'esportista, 3 km de corriols per a la pràctica de la btt i el running entre mig de bosc i camps de conreu, una zona d'animals de granja amb diferents animals, una zona de pícnic amb taules i bancs amb capacitat de més de 100 persones, una pista d'handball, diversos camps multifuncionals i un pàrquing amb capacitat per a més de 100 vehicles.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.