Partit fluix de l'Ateneu, que s'allunya de la salvació

Els igualadins perden a casa contra el Vilanova del Camí (1-3)

Dimarts, 15 juny 2021. 10:49. Redacció AnoiaDiari.

L’Ateneu de Josep Galan tenien un partit clau contra un rival directe per la lluita per la salvació, però no el van resoldre de la manera que haurien volgut.

QUIM PELFORT BORREGA

La majoria de la primera part la va dominar l’Ateneu, però el Vilanova va ser molt més efectiu i va saber materialitzar les seves ocasions millor que els arlequinats. La possessió era dels locals i les ocasions més clares dels visitants. Al minut 10 Amadou va cometre un penal clar i Erik Segovia, extrem del Vilanova el va transformar. L’Ateneu va despertar i va tenir un parell d’ocasions abans que Ibrahem Maaroufi empatés el matx al minut 21. Els minuts restants de la primera part van ser bastants igualats, els dos equips volien la pilota i buscaven avançar-se al marcador. Al minut 27, després d’una gran jugada de contraatac, Ismael Copoví va avançar als visitants.

A la segona part els arlequinats van començar més intensos conscients del que es jugaven, però no aconseguien mantenir el domini del partit ni cap ocasió clara. El Vilanova jugava còmode i feia molt mal a les contres.  L’Ateneu va baixar el ritme i els visitants ho van aprofitar per sentenciar el partit fent el tercer gol al minut 65. El partit es va acabar amb un Ateneu sense gaires idees en atac que va ser incapaç d’inquietar la porteria del Vilanova.

Amb aquest resultat els vilanovins estan pràcticament salvats i en canvi l’Ateneu necessita guanyar els dos partits que li queden i esperar l’errada del Masquefa.

ATENEU IGUALADI, S.E.F.A: Peña Cesar, Soriano Pol, San José Albert, Diallo Amadou, Garriga Gerard (Marc Pablos, 57’), Moreno Joan (Samir, 75’), Sanchis Daniel (Alvarez, Juan, 57’) , Mensa Arnau, Vázquez Adrián, Maaroufi Ibrahem, Sanchis David.

VILANOVA CAMI C.F.A: Cea Jordi, Rovira David (Rodriguez Albert, 46’), Rodriguez Fernando, Muñoz Daniel (Iglesias Alex, 73’), Segovia Erik, Segovia Sergio, Fajardo Jose, Andreu Miguel (Akarraouch Zohair, 89’), Fernandez Joel (Martinez Cristian, 73’), Copoví Ismael, Sanchez Daniel (Rica Carles, 86’).

GOLS: Segovia Erik(0-1, 10’), Maaroufi Ibrahem(1-1, 21’), Copoví Ismael(1-2, 27’), Copoví Ismael(1-3, 65’)

TARGETES: Diallo Amadou(10’), Sanchis Daniel(14’), Soriano Pol(65’), Sanchis David(65’), Fernández Joel(39’), Rodriguez Alberto(49’), Iglesias Alex(89’).