El Physic CB Igualada a l'espera de resultats per estar a fases

Els igualadins van guanyar ahir al SESE a Les Comes per 85-66

Dissabte, 2 maig 2015. 00:00. Otger Gabarró.

Els igualadins podrien ser avui matemàticament un dels equips que jugarà les fases d'ascens per pujar a la Lliga EBA si el Grup Barna perd el seu partit

Fonamental victòria dels igualadins que obten a jugar les fases d'ascens de categoria. El partit va començar amb un parcial local de 9-1 que el SESE barceloní va saber neutralitzar amb un altre bon parical, fent que el quart acabés finalment igualat. En el segon quart es va veure una bona arrencada dels igualadins que feia que dominessin el partit per 8 punts (29-21), arribant al descans amb 40-29 a favor. En l'inici del tercer quart va ser quan el partit es va trencar, quan els igualadins van distanciar-se a 20 punts en el marcador després d'un parcial de 9-0. Tot i que al principi de l'últim quart els locals dominaven per 22 punts, els visitants van aprofitar que l'Igualada s'havia relaxat per apropar-seL'Igualada podria ser avui un candidat a l'ascens en el marcador, arribant a posar-se a 11 punts a falta de 2 minuts pel final. Finalment el resultat va ser de 85-66.

Setmana vinent

A falta per confirmar-se l'accés a les fases d'ascens, l'Igualada té una visita molt complicada la setmana que ve a la pista del Grup Barna. En cas que els barcelonins guanyessin avui, els anoiencs haurien de guanyar per entrar a fases, sinó en quedarien fora.