Primera derrota del CB Igualada davant l'Hospitalet, líder de l'EBA

Els dos equips es jugaven el lideratge al pavelló de les Comes, en un gran ambient de públic

Dimecres, 17 novembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Amb unes grades plenes, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebia al pavelló de les Comes al Club Bàsquet l'Hospitalet, a la setena jornada del grup C2 de la lliga EBA. Els dos equips arribaven al matx imbatuts i jugant-se, doncs, el lideratge de la competició. Finalment, en un partit molt igualat i emocionant, els visitants es van endur la victòria per tan sols dos punts de marge (86-88).

Partit molt igualat, tot i que el potent Hospitalet, un dels clars candidats al títol, va acabar els parcials amb avantatge al marcador. El primer període acabava 23 a 28. Al segon, els igualadins van apropar-se als visitants, però un parcial de 0-8 van fer pujar el 43-51 a la mitja part. A la represa, el joc va guanyar en intensitat i els locals van reduir la diferència situant el marcador en 61-67. Al darrer quart, tot i que als primers minuts l'Hospitalet es va escapar amb una distància de deu punts, els igualadins van aconseguir empatar a manca de trenta segons. En final molt emocionant, els visitants van acabar enduent-se la victòria, amb 86-88 al marcador.

Després d'aquesta derrota, el Club Bàsquet l'Hospitalet és primer, amb 7 victòries; seguit pel Monbus CB Igualada, amb 6 victòries i una derrota.